Resultaten laden ...

Lubeckstraat 12

215 m2 kantoorruimte te huur in Deventer

Kenmerken

Huurprijs € 1.450 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Kloosterlanden
Bedrijventerrein KLOOSTERLANDEN

Te huur kantoorruimte gelegen op industrieterrein “Kloosterlanden” te Deventer, op korte afstand van de op- en afritten van de A1 en de diverse uitvalswegen, waaronder de N348, die Deventer met Raalte verbindt. Dit deel van het bedrijventerrein is ruim van opzet met veel aandacht voor groen. Rondom het bedrijf zijn veelal middelgrote tot grote vrijstaande bedrijfsgebouwen gevestigd. Op zeer korte (loop)afstand bevindt zich tevens een de bushalte, waardoor het mogelijk is om het NS-Station en de binnenstad in korte tijd met het openbaar vervoer te bereiken.

OPPERVLAKTE
Totale vloeroppervlakte ca. 215 m² kantoorruimte, hetgeen een gedeelte van het totale pand is. Om welk deel het gaat is op de tekening aangegeven.
Het gehuurde heeft aan de zijkant een eigen entree.

VOORZIENINGEN:
Het gehuurde is voorzien van radiatoren, te openen ramen, individueel regelbare airco’s, verlichtingsarmaturen, toiletten, kantine e.d.

HUURPRIJS
€ 1.450,-- per maand te vermeerderen met btw.

ENERGIELABEL:
B

SERVICEKOSTEN
Op aanvraag.

HUURTERMIJN
In overleg.

INGANGSDATUM
In onderling overleg, op korte termijn mogelijk.

BANKGARANTIE
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur incl. servicekosten en BTW.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
Model Raad Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen.

BTW BELASTE HUUR:
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

DISCLAIMER
Alhoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kan Thoma Post Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze informatie, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, zijn op al onze werkzaamheden de Algemene Voorwaarden van de NVM van toepassing.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan