Resultaten laden ...

Luxemburglaan 31

1.700 m2 kantoorruimte te huur in Maastricht

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Verspreide huizen Vliegbasis Zuid-Limburg

Luxemburglaan 31, 33, 35

Op de mooiste plek van Maastricht-Aachen Airport staat een modern kantorencomplex met uitzicht op het platform en landingsbaan. Het kantorencomplex is gelegen in het hart van de Euregio, nabij de A2 met uitstekende verbindingen met België en Duitsland. Het complex is gelegen aan de rand van de Westelijke Mijnstreek en het Limburgse Heuvelland, dichtbij zowel de Belgische als Duitse grens. Steden als Luik en Aken zijn binnen een half uur bereikbaar.

Rondom Maastricht-Aachen Airport liggen diverse industrieterreinen waar u een keur van bedrijven aantreft die gebruik maken van of bijdragen aan de uitstekende logistiek die deze locatie biedt. In de directe nabijheid ligt Maastricht – een stad met veel voorzieningen: conferentiecentra, uitstekende hotelaccommodaties en een bruisend nachtleven.

Het is een gebouw met luxe en hightech:
Het atrium/entree is voorzien van veel glas en marmer. Zelfs de lift, gesitueerd in het atrium, is van glas. Het gebouw is zowel aan de binnen -als buitenzijde voorzien van hoogwaardige materialen (waaronder glas dat nauwelijks geluid doorlaat) en optimaal geïsoleerd. Tevens is het voorzien van een goed functionerend ventilatiesysteem in verband met uitstoot van vliegtuigmotoren en heeft het een geïntegreerd systeem voor verwarming en koeling.

Het pand is conform moderne eisen ingericht:
Systeemwanden en systeemplafonds met design armaturen, kabelgoot ten behoeve van elektra, telefoon en data-aansluitingen, beschikt het over automatische verlichting en zijn er kersenhouten deuren in het gebouw.

Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen en een souterrain.

Parkeerfaciliteiten:
Op het buitenterrein zijn voldoende parkeerfaciliteiten aanwezig. Tevens zijn in het souterrain overdekte parkeerplaatsen.

Indeling:

Begane grond:
Algemeen:
Ruime ontvangsthal met automatische schuifdeur, van waaruit de andere verdiepingen te bereiken zijn via lift of trap. Verder telt de begane grond ± 1.000 m² kantoorruimte met toiletgroep en patchruimte.

Casco kantoorruimte van totaal ± 1.000 m² voorzien van systeemplafond, betegelde toiletgroep en kantine. De kantoorruimtes zijn vrij in deelbaar.

Eerste verdieping:
Algemeen:
Overloop, 2 toiletgroepen en kitchenette.

De eerste verdieping is volledig verhuurd. De kantoren zijn voorzien van systeemplafond. De kantoorruimtes zijn vrij in deelbaar.

Tweede verdieping:
Algemeen:
Overloop en 2 toiletgroepen.

De tweede verdieping is volledig verhuurd. Een complete separate afdeling met 7 kantoren, wachtruimte en keukentje.

Op deze verdieping is de klimaatbeheersing per vertrek te regelen.

Huurprijs:
• Kantoorruimte ca. € 120,00 per m2 per jaar, excl. BTW
• Servicekosten € 35,00 per m² per jaar, excl. BTW
• parkeerplaats buiten € 340,00 per plaats, per jaar, excl. BTW
• parkeerplaats in souterrain € 600,00 per plaats, per jaar, excl. BTW
( Per 60 m2 kantoorruimte dienen twee parkeerplaatsen gehuurd te worden te weten een binnen en een buiten).

Prijsaanpassing/verrekening vindt plaats op basis van normale prijsstijging.

Servicekosten:
Inbegrepen zijn o.a. elektriciteitsverbruik, waterverbruik, onderhoud van alle installaties, onderhoud van sanitaire voorzieningen, schoonmaakkosten van gemeenschappelijke ruimten, liften, beglazing buitenzijde, tuinonderhoud, assurantiepremie.