Resultaten laden ...

Maatschapslaan 37A 0 ong

110 m2 kantoorruimte te huur in Alphen aan den Rijn

Kenmerken

Huurprijs € 995 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Leidse Schouw
Bedrijventerrein Hoorn West

Het betreft hier een representatief bedrijfscomplex gelegen op bedrijventerrein Hoorn-West. In de nabijheid zijn onder meer de volgende bedrijven gevestigd: distributiecentrum van Technische Unie, PI Alphen en Electrolux. Het pand is onderdeel van aaneengeschakelde bedrijfsunits.

Oppervlakte/indeling De totale oppervlakte bedraagt nu circa 110m2 kantoorruimte op de 1ste verdieping. In de huidige indeling is er één grote ruimte. I.o. kan dit worden gewijzigd.

Bereikbaarheid/locatie Het object is gelegen nabij de rijksweg N11 (Leiden-Alphen aan den Rijn-Bodegraven). Hierdoor is een goede aansluiting gegarandeerd met de snelwegen A4 en A12. Op enkele minuten loopafstand is er een bushalte. En het pand is eenvoudig te bereiken via de Maximabrug.

Opleveringsniveau kantoorruimte:
- systeemplafonds met inbouwarmaturen (LED)
- airconditioning
- verwarming (zonder gas)
- alarm
- kabelgoten
- keuken
- toilet

Parkeren
Op straat en gratis.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurcondities

Huurprijs: € 995,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: minimaal 12 maanden verlenging per jaar

Servicekosten: € 150,- per maand excl. btw

Aanvaarding: in overleg

Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan