Resultaten laden ...

Markerkant 13 10

30 - 130 m2 kantoorruimte te huur in Almere

Kenmerken

Huurprijs € 300 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Markerkant
Bedrijventerrein MARKERKANT

Op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Almere, maar heb je deze nog niet gevonden? Neem dan eens een kijkje in dit Business center aan de Markant 13 10 in Almere. Dit kantorencentrum is voorzien van goede faciliteiten, denk hierbij aan een bemande receptie service in de entree, voldoende parkeerplaatsen en zijn alle ruimtes voorzien van snel internet. Benieuwd geworden of deze locatie bij jouw onderneming aansluit? plan dan via ons geheel vrijblijvend een bezichtiging in.

Faciliteiten
Het kantorencentrum beschikt over een centrale receptie. De diensten die u worden aangeboden zullen onder andere zijn: receptie, ontvangst van bezoekers ,toegangscontrole en (camera) beveiliging en telefoonantwoordservice. Het pand is voorzien van een bedrijfsrestaurant. Ook kunt u gebruik maken van de in het pand aanwezige moderne spreek- en presentatiekamers. Daarnaast zijn er voor het gebouw voldoende parkeermogelijkheden

Beschikbaarheid
Op deze locatie is het mogelijk om tegen flexibele voorwaarden een kantoorruimte te huren. zo zijn er op deze locatie kantoren vanaf 30 m2 te huur. Ook zijn hier nog kantoren van 48 en 130 m2 beschikbaar. Wil je meer weten over de huidige beschikbaarheid? Neem dan contact met ons op.

Locatie en bereikbaarheid
Markerkant is een centraal in Almere Stad gelegen bedrijventerrein. Nabij het stadswinkelcentrum van Almere Stad maar ook op nog geen 4 kilometer van belangrijke snelwegen naar Amsterdam, Utrecht en Lelystad.