Resultaten laden ...

Meander 251

3.638 m2 kantoorruimte te koop in Arnhem

Kenmerken

Prijs € 4.650.000 k.k.
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt IJsseloord
Bedrijventerrein IJsseloord II

Algemeen:
Facility Point Arnhem biedt flexibiliteit in kantoor- en vergaderruimten. Van het huren van een volledig ingericht kantoor tot een virtueel kantoor of het huren van een vergaderruimte. Facility Point Arnhem is in 2000 als business center gebouwd en hierdoor optimaal geschikt voor het huidige gebruik. In de periode 2019-2022 is het pand in fases intern gerenoveerd.
Het business center is nu te koop. Dat wil zeggen zowel het vastgoed als de hierin geëxploiteerde onderneming, inclusief het lunchcafé @Facility’s. De verkoop zal plaatsvinden door middel van een aandelen transactie.

Kadastrale informatie:
Gemeente Arnhem
Sectie T
Nummer 2986
Groot 3.945 m²

Vloeroppervlakte:
Het object heeft een totale oppervlakte van 3.638 m² (VVO) verdeeld over:
Begane grond 1.237,0 m²
1e verdieping 892,8 m²
2e verdieping 1.114,5 m²
3e verdieping 393,8 m²

Locatie:
Het object ligt op bedrijventerrein IJsseloord 2. Dit bedrijventerrein bestaat uit een mix van kantoor- en bedrijfspanden. De kantoorpanden vormen de buitenste rand van het terrein.

Bereikbaarheid:
IJsseloord 2 is ontsloten op de N325 (Pleijroute). Dit is de oostelijke ring om Arnhem en biedt aansluitingen op de A12 en A348 via het Velperbroekcircuit en op de A325 richting Nijmegen en de A15. De afstand tot spoorwegstation Arnhem Presikhaaf is circa 3 kilometer.

Parkeren:
58 parkeerplaatsen op het voorgelegen terrein en 10 parkeerplaatsen langs de gevel.

Vraagprijs:
€ 4.650.000,-- kosten koper. Voor de belastinglatentie wordt uitgegaan van een percentage van 10%.

Huursituatie
De huuropbrengst voor 2024 is ingeschat op circa € 455,000,--, per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.
In 2023 bedroeg de totale huuropbrengst circa € 456,000,-- per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Bijzonderheden:
Het object wordt verkocht door middel van een aandelentransactie van de besloten vennootschap Facility Point Arnhem BV. Daarmee worden niet alleen het vastgoed en de onderliggende huurovereenkomsten overgenomen, maar ook alle andere aan de vennootschap verbonden zaken, zoals arbeidsovereenkomsten, onderhoudscontracten, verzekeringen en dergelijke. Deze zaken zijn uitsluitend ter inzage na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring (zie verkoopproces in de brochure). De huidige hypothecaire geldlening is eventueel ter overname.

Het uitbrengen van een bod, ongeacht of dat onder voorbehouden is, heeft niet tot gevolg dat voor verkoper verplichtingen ontstaan, ook niet om (verdere) informatie te verschaffen of te onderhandelen. De acceptatie van een bod zonder dat dit is uitgewerkt in een schriftelijke koopovereenkomst zal zijdens verkoper nimmer leiden tot een verplichting tot levering of anderszins jegens koper.

Een verkoop geschiedt altijd onder voorbehoud van goedkeuring van de directie en Raad van Commissarissen van Facility Point Arnhem BV.

Potentiële kopers dienen hun eigen kosten gedurende het proces te dragen, inclusief de kosten voor een due diligence. De verkoper heeft DK Beleggingsmakelaars BV aangesteld als verkopend-makelaar.

Het object zal “as is, where is” worden verkocht, dus zonder enige verklaringen of garanties met betrekking tot de huidige juridische, milieu-, technische en/of fiscale aspecten en zonder garanties over de afwezigheid van gebreken, lasten en/of beperkingen. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit artikel 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan