Resultaten laden ...

MediArena 1

444 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 235 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Nieuwmarkt/Lastage

Objectinformatie
De afgelopen jaren is Amsterdam Zuidoost het tweede zakencentrum van Amsterdam geworden naast de Zuidas. Hier vindt u dan ook het kantoorgebouw ‘QUBE Offices’.
De naam ‘QUBE Offices’ verwijst naar de rechte, vierkante lijnen die zijn gebruikt om dit kantoorgebouw te ontwerpen. Hiernaast wordt ook een link gelegd naar internationale steden zoals Barcelona en New York waar "kubussen" het straatbeeld bepalen. De vierkante vormen zijn op meerdere plekken in het kantoorgebouw terug te vinden. Denk hierbij aan de kubusvormige details in de gevel van het kantoorgebouw.
Het unieke kantoorgebouw van ‘QUBE Offices’ - dat werd gebouwd in 2010 op basis van een ontwerp van architecten OeverZaaijer - heeft een heldere uitstraling en bestaat uit een U-vorm. De lobby van ‘QUBE Offices’ is indrukwekkend. Het glazen dak geeft de ruimte een open en licht karakter, die je bij binnenkomst direct een verwelkomend gevoel geeft. Deze open uitstraling kan ook teruggevonden worden op de kantoorverdiepingen. ‘QUBE Offices’ bestaat uit ca. 20.000 m² kantoorruimte en 12.000 m² studio- en andere bedrijfsruimte en herbergt onder meer het hoofdkantoor van EndemolShine.

Locatie:
‘QUBE Offices’ ligt op een steenworp afstand van het dynamische centrum van Amsterdam-Zuidoost, waar u kunt genieten van de veelzijdige faciliteiten. Vanaf ‘QUBE Offices’ is het een korte wandeling naar de Amsterdamse poort Dit is een winkelcentrum naast het station Bijlmer Arena. Hier vindt u ook de bioscoop, restaurants en extra parkeergelegenheid.
Andere gerenommeerde huurders bevinden zich ook in het centrum van Amsterdam Zuidoost. Dit maakt het gebied erg levendig. Voorbeelden van verschillende huurders zijn: ING, Bijenkorf, Adidas, Stryker, NIO en ABN AMRO.

Bereikbaarheid:
Per openbaar vervoer:
‘QUBE Offices’ is goed bereikbaar met het openbaar vervoer doordat station Bijlmer/ArenA op loopafstand is gelegen. Vanuit hier zijn Amsterdam Centraal Station, Schiphol en Utrecht eenvoudig te bereiken.

Auto:
‘QUBE Offices’ is ook per auto goed bereikbaar via de snelwegen A1 (Amersfoort - Amsterdam), A2 (Utrecht - Amsterdam), A9 en de ringweg A10.

Beschikbaarheid:
Voor de verhuur is momenteel 444 m² v.v.o beschikbaar gelegen op de 3e verdieping in gebouw A.

Huurprijs:
Kantoorruimte - € 235,00 per m² v.v.o. per jaar

Parkeren:
Parkeerplaatsen bedragen € 2.250,00 per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW. De parkeernorm is 1:59 Parkeren kan in ondergelegen parkeergarage.

Servicekosten
€ 55,50 per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW, op voorschotbasis met nacalculatie, ten behoeve van de kosten voor o.a. de door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte wordt in casco gerenoveerde staat opgeleverd, voorzien van onder andere de volgende zaken:

- Vernieuwd systeemplafond voorzien van ledverlichtingsarmaturen;
- Nieuwe sanitaire groepen per verdieping;
- Mechanische ventilatiesysteem met topkoeling;
- Computervloer;
- Pantry aansluiting;
- Energielabel A.

Faciliteiten:
‘QUBE Offices’ beschikt hiernaast over de volgende faciliteiten:

- Bemande receptie;
- Koffiebar;
- Bedrijfsrestaurant;
- De Huyskamer (bar);
- Flexwerkplekken.