Resultaten laden ...

Minervalaan 63

856 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Servicekosten € 20 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Apollobuurt
Bouwjaar 1958
Energielabel A
Typische oppervlakte bouwlaag 1.336 m²

Object
Deze representatieve industriële kantoorruimte met zicht locatie op de begane grond bevindt zich in een levendige omgeving op loopafstand van de Zuidas, Beethovenstraat en het Olympiaplein in Amsterdam Zuid.
De kantoorruimte is voorzien van een vide met beloopbaar glas en interne trap waardoor er een industriële connectie ontstaat met het souterrain
met veel licht. Het souterrain heeft daardoor een multifunctionele ruimte gekregen met goede kantoor-, vergader- en lunchmogelijkheden.

Bereikbaarheid
De Zuidas bevindt zich op loopafstand van de Minervalaan. De link met de Zuidas is door de korte afstand snel gelegd. De Minervalaan 63 heeft door haar ligging, midden in het door architect Berlage ontworpen Amsterdam Oud Zuid, een geheel eigen identiteit ten opzichte van de Multi tenant offices op de Zuidas.

De ligging is op loopafstand van de Beethovenstraat met tal van winkels, horeca, stationsplein en Beatrixpark met aansluitend de RAI. In de nabijheid van de Zuidas (2 minuten fietsen), het concertgebouw, de grote musea en het Vondelpark. Tevens zijn er diverse hotels op loopafstand. Goed gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen. De afritten S108 en S109 zijn binnen enkele minuten met de auto bereikbaar. Voldoende openbaar vervoersmogelijkheden op loopafstand (tram 5 en 24, bus 15, 65, NS station Zuid/W.T.C. en RAI) en de Noord-Zuid lijn. Binnen 15 minuten bent u op Schiphol.

Beschikbaar
Totaal ca. 856 m² industriële kantoorruimte.

Huurovereenkomst
Standaard R.O.Z. huurovereenkomst, model 2015.

Huurprijs
Op aanvraag

Servicekosten
Een voorschot bedrag van ca. 20,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal of maand vooruit.

Huurperiode
In overleg, voorkeur voor minimaal 5 jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met met servicekosten en BTW en dient gesteld en afgegeven te worden door een erkende Nederlandse bankinstelling.

Oplevering
Het gehuurde wordt als volgt opgeleverd, voorzien van:
• Eigen entree;
• Gietvloer colour stone;
• Industrieel plafond;
• Complete keuken;
• Toiletgroep;
• Intercominstallatie;
• Vergaderruimte;
• Airconditioning.

Beschikbaar
Per 1 januari 2023

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel.