Resultaten laden ...

Modemweg 29

478 - 3.788 m2 kantoorruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Huurprijs prijs n.o.t.k.
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt De Hoef-West

Algemeen: Op Business park ‘De Hoef’ wordt het kantoorgebouw ‘Kop van de Hoef’ momenteel hoogwaardig gerenoveerd. Het gebouw van in totaal circa 3.800 m² v.v.o. zal worden opgeleverd met o.a. een gedeelde daktuin, grote vides welke zorgen voor veel daglichttoetreding en een ruim buitenterras. Door deze gemeenschappelijke faciliteiten toe te voegen en het algeheel verduurzamen van het gebouw wordt ‘Kop van de Hoef’ klaargemaakt voor de hedendaagse kantoorgebruiker.

Zo zal het gebouw na renovatie geen gebruik meer maken van gas en door plaatsing van zonnepanelen op het dak zullen de energiekosten aanzienlijk afnemen. Verder krijgt het gebouw niet alleen reguliere kantoorfunctie maar wordt het ook een bruisende ontmoetingsplek waar relaties en werknemers elkaar op een (informele) manier kunnen treffen.

Het gebouw is in het verleden langjarig verhuurd aan één gebruiker maar doordat het gebouw meerdere stijgpunten heeft is verhuur aan meerdere huurders ook mogelijk. Ook de omliggende gebouwen en de directe omgeving krijgen een upgrade.

Er wordt een parkachtige omgeving gecreëerd door o.a. groenvoorzieningen toe te voegen, de huidige waterpartijen te accentueren en de parkeervoorzieningen uit het zicht te plaatsen. Graag laten wij dit moderne kantoorgebouw op een zichtlocatie, nabij knooppunt Hoevelaken aan u zien.

Locatie: De Hoef, het bruisende bedrijventerrein in het hart van Amersfoort! Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw bedrijf te laten floreren, van state-of-the-art kantoren tot moderne productiehallen en hoogwaardige dienstverlening.

De Hoef is meer dan alleen een plek om te werken. Het is een levendige gemeenschap van ondernemers en professionals die elkaar inspireren en samenwerken om nieuwe kansen te creëren. Van netwerkevenementen tot sociale bijeenkomsten, er is altijd wel iets te beleven in De Hoef.

Gelegen op slechts enkele minuten van de A1 en A28, is De Hoef perfect bereikbaar met de auto. Maar ook per openbaar vervoer is het terrein goed bereikbaar, met een eigen treinstation en buslijnen die stoppen bij verschillende haltes.

Het allerbelangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van de werkplekken. De Hoef heeft een breed scala aan kantoren en bedrijfsruimtes, van kleine start-ups tot grote multinationals. Het terrein is zo ontworpen dat het aan de behoeften van elke ondernemer voldoet, met ruime parkeergelegenheid, groene zones en moderne gebouwen die uitgerust zijn met de nieuwste technologieën.

Vloeroppervlakte: Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 3.788 m².
Vloervelden van ca. 1.203 m².
Deelverhuur is mogelijk in units vanaf 478 m².

Opleveringsniveau: Het object zal worden opgeleverd inclusief:
• Gesausde bouwkundinge wanden;
• Geëgaliseerde en legklare vloeren;
• Vernieuwde systeemplafonds met LED-verlichting met bewegingsdetectie;
• Vernieuwde sanitaire voorzieningen op de verdieping;
• Vernieuwde kabelgoten ten behoeve van data- en elektrabekabeling;
• Gerenoveerd klimaatsysteem

Parkeren: Parkeren op het achter- en naastgelegen parkeerterrein en op het te realiseren parkeerterrein tegenover Modemweg 1 en 3. Hier zal in de nabije toekomst een zonnepanelenveld worden aangelegd voor het opladen van electrische auto's.

Bestemming: Kantoorruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs: N.o.t.k..

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijs parkeren: € 500,- per parkeerplaats (niet overdekt), per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

Servicekosten: N.o.t.k..

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Huurbetaling: De totale betalingsverplichting dient per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: In overleg.

Bijzonderheden: De toekomstige huurders kunnen gebruik maken van de volgende gemeenschappelijke faciliteiten:
• Gedeelde daktuin;
• Ruim buitenterras;
• Bemande receptie;
• Aparte bezoekersentree;
• Koffiebar;
• Gemeenschappelijke vergaderruimtes;
• 2 personenliften;
• 3 trappen;
• Opnieuw aangelegde groenvoorzieningen.