Resultaten laden ...

Noord Voorstraat 29

959 m2 kantoorruimte te koop in 's-Gravendeel

Kenmerken

Prijs € 2 k.k.
Functie Kantoorruimte

Algemeen:
Een vrijstaand kantoorgebouw op eigen grond dat zich uitstekend leent als herontwikkeling locatie en is gelegen in het hartje centrum van ‘s-Gravendeel aan de Noord Voorstraat. Deze ruimte is de laatste periode niet in gebruik geweest en biedt legio mogelijkheden zoals o.a. het realiseren van winkelruimte wel of niet gecombineerd met woonruimte separaat of in een combinatie van wonen en werken. Deze locatie wordt aangeboden in de huidige staat. Bij eventueel herontwikkeling dient koper zelf de benodigde toestemming en/of vergunningen te verkrijgen bij de gemeentelijke instanties. De huidige bebouwing betreft een over twee bouwlagen verdeeld vrijstaand voormalig bank / kantoorgebouw dat is gelegen op een kadastraal perceel van 1.530 m².

Vanwege de locatie, beperkingen in de huidige markt heeft verkoper reeds verschillende studies laten uitvoeren om de locatie te her ontwikkelen en herbestemmen naar mogelijkheden voor wonen. Deze zijn toegevoegd aan deze informatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Er is nog geen vergunning hiervoor aangevraagd bij het bevoegd gezag.

Afmetingen:
Perceel oppervlakte is 1.530 m².

Huidige bebouwing betreft:
Begane grond circa 617 m² BVO
Eerste verdieping circa 263 m² BVO
Kelder circa 79 m² BVO

Vraagprijs:
Momenteel wordt er geen vraagprijs gehanteerd. Geïnteresseerde worden uitgenodigd tot het doen van een bieding met bijbehorende voorwaarden ter beoordeling van verkoper.

Kadastrale gegevens:
Gemeente ‘S-GRAVENDEEL
Sectie F
Nummers 188 969
Grootte 700 m² 830 m²

Opleveringsniveau:
De locatie / gebouw wordt geleverd in de huidige staat, as is where is.

As is, where is:
De in deze verkoopbrochure gepresenteerde verkoop is gebaseerd op een ‘as is, where is’-principe waarbij het eigendom wordt aanvaard in de feitelijke, commerciële, juridische, milieukunidige, technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht, aldus met alle fouten en met inbegrip van alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De Verkoper zal na voltooiing van de transcatie geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden en zal slechts in beperkte mate garanties en verklaringen vertrekken.

Bouwjaar:
Oorspronkelijk 1968.

Energielabel:
Momenteel niet aanwezig

Aanvaarding:
In overleg, op korte termijn.

Informatie gemeente:
’s-Gravendeel was een voormalige gemeente in Nederland, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Het was een klein dorp in de Hoeksche Waard, omgeven door landbouwgrond en bekend om zijn landelijke karakter. De gemeente ’s-Gravendeel werd in 1984 samengevoegd met de gemeente Binnenmaas. De plaats behield echter zijn eigen identiteit en heeft nog steeds een dorpskern met enkele historische gebouwen.

Locatie:
De locatie is gelegen in het dorpshart van ’s-Gravendeel nabij centrumvoorzieningen als oa supermarkten, wijkwinkels en bereikbaar vanaf de provinciale weg N271. Via de N271 is er een goede verbinding met Dordrecht en overige gemeenten in de Hoekse Waard.

Bestemming:
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘’s Gravendeel’ vastgesteld op 10 oktober 2013 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘Centrum’ heeft. De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. detailhandel uitsluitend op de eerste bouwlaag; b. dienstverlening uitsluitend op de eerste bouwlaag; c. detailhandel en dienstverlening op de verdieping, uitsluitend ter plaatse van aanduiding ‘specifieke vorm van centrum-detailhandel en dienstverlening op de verdieping’; d. maatschappelijke voorzieningen uitsluitend op de eerste bouwlaag; e kantoren; f horeca tot en met horecacategorie 2, uitsluitend ter plaatse van aanduiding ‘horeca tot en met categorie 2’; g. horeca tot en met horecacategorie, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding ‘horeca tot en met categorie 4’; h. horeca tot en met
horecacategorie , uitsluitend ter plaatse van de aanduiding ‘horeca tot en met categorie 5’; i. de bestaande woning(en); met bijbehorende gebouwen, bouwwerken, geen gebouwen zijde, wegen en paden, parkeervoorzieningen, groenvoorzieningen, water, en voorzieningen voor de waterhuishouding, tuinen en erven.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan