Resultaten laden ...

Stationspark 500

1.163 m2 kantoorruimte te koop in Sliedrecht

Kenmerken

Prijs € 1.695.000 k.k.
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Stationspark

Representatief vrijstaand kantoorgebouw in drie bouwlagen (in totaal ca. 1.163 m²) gelegen op 1.586 m² eigen grond op een prominente zichtlocatie langs rijksweg A15 en nabij treinstation Sliedrecht.
Het kantoorgebouw is toegankelijk via een representatieve centrale entree, is ingedeeld in diverse compartimenten en beschikt over sanitaire voorzieningen op elke bouwlaag. Het omliggende terrein is ingericht met 27 eigen parkeerplaatsen.
Bij verhuur kan het kantoorgebouw indien gewenst, in nader overleg met eigenaar/verhuurder, tegen nader te bepalen condities naar wens van huurder worden ingedeeld en ingericht.

Locatie:
Het kantoorgebouw is gelegen op het Stationspark in Sliedrecht. Het kantorenpark is goed bereikbaar per openbaar vervoer (tegenover treinstation Sliedrecht en bushalten). Het Stationspark is eveneens gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de rijksweg A15, zowel richting Rotterdam als Gorinchem. In het oude stationsgebouw tegenover het kantorenpark is restaurant en brasserie ‘de Heeren van Slydregt’ gevestigd.

Afmetingen:
Ca. 1.163 m² kantoorruimte, verdeeld over drie bouwlagen.

Parkeren:
27 eigen parkeerplaatsen.

Bestemming:
Kantoordoeleinden.

Bouwjaar:
1995.

Energielabel:
Energielabel D. Het energielabel is geldig tot 17 januari 2028. Bij verhuur zal het kantoorgebouw vanzelfsprekend met minimaal energielabel C worden opgeleverd.

Kadastrale gegevens:
- gemeente : Sliedrecht;
- sectie : B;
- nummer : 2284;
- grootte : 1.586 m² eigen grond.

Voorzieningen/specificaties:
- representatieve centrale entree aan de voorzijde van het gebouw;
- liftinstallatie;
- bouwkundige wanden afgewerkt met spuitwerk;
- kantoorindeling in diverse compartimenten d.m.v. systeemwanden (de wanden zijn evt. te verplaatsen t.b.v. een andere indeling);
- aluminium kozijnen met draai-kiepramen en zonwerend glas;
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- verwarming door middel van cv-installatie en radiatoren;
- topkoeling;
- wandgoten ten behoeve van elektra- en databekabeling;
- dames- en heren toiletgroep op elke bouwlaag;
- kantine op de 1e verdieping.

Vraagprijs:
€ 1.695.000,- kosten koper (geen BTW).

Huurprijs:
- € 110,- per m² kantoorruimte per jaar* exclusief servicekosten en exclusief BTW (uitgaande van een huurovereenkomst met een looptijd van minimaal 5 jaar);
- € 500,- per parkeerplaats per jaar.

* Het betreft een basis huurprijs. De uiteindelijke huurprijs zal in nader overleg
worden vastgesteld en is mede afhankelijk van het overeengekomen afwerkingsniveau.

Servicekosten (bij verhuur):
Er wordt een voorschot van € 15,- per m² per jaar exclusief BTW in rekening gebracht voor onderstaande leveringen en diensten:
- periodiek onderhoud technische installaties;
- periodieke controle brandblusmiddelen en noodverlichting;
- onderhoud terrein en tuin;
- glasbewassing buitenzijde;
- glasverzekering;
- administratiekosten 5%.

De nutsaansluitingen zullen per datum sleuteloverhandiging/oplevering op naam van huurder worden gesteld.

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Huurperiode:
Bij voorkeur 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld 30-01-2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag en op 17-02-2015 aldaar ingeschreven onder nummer 15/21.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten inclusief BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

As is, where is:
De in deze verkoopbrochure gepresenteerde verkoop is gebaseerd op een ‘as is, where is’-principe waarbij het eigendom wordt aanvaard in de feitelijke, commerciële, juridische, milieukundige, technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht, aldus met alle fouten en met inbegrip van alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De verkoper zal na voltooiing van de transactie geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden en zal slechts in beperkte mate garanties en verklaringen vertrekken.

Oplevering:
Per direct beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan