Resultaten laden ...

Paalbergweg 2

25 - 611 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Amstel III/Bullewijk

Omschrijving
Paalbergweg 2 te Amsterdam | High-end ML1 lab & kantoorruimte gesitueerd op zichtlocatie langs de Rijksweg A-9.

ALGEMEEN
Op een prachtige locatie in de hoofdstad van Nederland bieden wij u een hoogwaardig afgewerkt ML1 lab aan met een totale grootte van 464 m2. Het high-end lab wordt volledig gemeubileerd verhuurd en is voorzien van 37 werkplekken welke beschikken over Trespa tafels en luxe labstoelen. Daarnaast is het lab voorzien van 3 grote flowkasten alsmede 1 kleinere flowkast met klasse II certificering. Het volledige lab voldoet aan de laatste eisen en is gekeurd op de ISO normeringen 9001, 15189, 13485, 27001* (*certificering lopend). Naast de reeds genoemde afwerking is het optioneel mogelijk om tegen vergoeding gebruik te maken van een split-internet systeem, alarm, chemisch afval afvoerstroom en behoort het tot de mogelijkheden om extra labruimte bij te huren bij de verhuurder: ‘Microbe&Lab’.

Naast het riante lab wordt er op de eerste verdieping een ruim, hoogwaardig afgewerkt kantoor aangeboden met een totale oppervlakte van 398 m2. De kantoorruimten zijn te huren vanaf 121 m2 met een bijbehorend gezamenlijke ruimte van 277 m2 of de gehele ruimte welke een totale grootte beslaat van 611 m2. Het kantoor is afgewerkt met ruime kantoorindeling, databekabeling, airconditioning en ruime glasbezetting. De gezamenlijke ruimte is voorzien van keuken, diverse bel-/spreekkamers en voldoende mogelijkheid binnen het kantoor om te lunchen. De Kantoorruimten worden ingericht aangeboden inclusief stoelen, tafels, kasten, banken etc.

De ruimten zijn gesitueerd in het “Rosalyn Building” te Amsterdam. Het object betreft een ruim opgezet Life Science District waarbij een diversiteit aan bedrijven zijn gesitueerd binnen de campus. Het object is onder andere voorzien van een facility management team, 24/7 bewaking, inpandig lunchrestaurant en diverse vergaderfaciliteiten die gebruikt kunnen worden. De campus is gesitueerd op een prominente zichtlocatie nabij de Rijksweg A-9. Bij het gehuurde zijn divers aantal (eigen) parkeerplaatsen gesitueerd welke beschikken over de mogelijkheid om elektrisch te laden.

STERKE PUNTEN
- Hoogwaardig, turn-key afgewerkt
- ML1 gecertificeerd lab
- Zichtlocatie vanaf de Rijksweg A-9
- Eigen (overdekte) parkeerplaatsen
- Gemeubileerd mogelijk

OPPERVLAKTEN
- Ca. 464 m2 labruimte
- ca. 121 m2 eigen kantoorruimte
- ca. 277 m2 gezamenlijke kantoorruimte
* te huren vanaf 25 m2
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het object is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1976 waarna het object diverse malen is gerenoveerd en gemoderniseerd. Het multi-tenant gebouw is voorzien van diverse bedrijven welke zich veelal bezig houden met life science. Het object traditioneel gebouwd middels opgetrokken betondelen. Het object is rondom voorzien van ruimte raampartijen welke resulteren in veel natuurlijk daglichtinval. Enkele jaren geleden is het aanzicht van het gebouw flink onder handen genomen door de realisatie van een ruim beglazen atrium. Het terrein is voorzien van klinkers waarbij voldoende manoeuvreer mogelijkheid is.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt na gereedkomen opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Net afgewerkte kantoorruimte
- Brandslanghaspels
- Nooduitgang aanduiding
- Verwarming middels radiatoren
- Kamerindeling

Kantoorruimte
- Volledig elektrische installatie
- Databekabeling
- Kamerindeling
- Plafondafwerking d.m.v. systeemplafond
- Inbouwarmaturen voorzien van led
- Vloerafwerking
- Verwarming en koeling middels airconditioning
- Keuken
- Sanitaire voorzieningen
- Gemeubileerd met de aanwezige meubels (Computers in overleg)

Afwerkingsniveau labruimte:
- Eigen verhoogd elektriciteitscircuit
- Pantry voorzien van warm/koud water & oogdouche
- Explosieve opslag / plofkast voorzien van afzuiging
- Flowkast voorzien van HEPA filter en recirculatie (3x groot & 1x klein klasse II)
- 37 werkplekken voorzien van trespa tafels en labstoelen
- Led verlichting met bewegingsdetectie
- Gietvloer

Faciliteiten Rosalyn Building:
- Receptiedesk
- Lunch restaurant
- 24/7 beveiliging
- Koffiebar
- Vergadermogelijkheden
- Fietsenopslag

PARKEREN EN TERREIN
Ruim voldoende parkeergelegenheid voor het pand, daarnaast voldoende mogelijkheid om te manoeuvreren. Bij het object zijn diverse (eigen) parkeerplaatsen gesitueerd. Op het terrein is tevens de mogelijkheid om elektrisch te laden.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Op het object is bestemmingsplan Amstel III Oost van kracht. Het object beschikt over de bestemming enkelbestemming ‘Gemengd’.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object is op ca. 5 (auto) minuten afstand gelegen vanaf knooppunt Holendrecht. Doormiddel van knooppunt Holendrecht is de Rijksweg A-2 (Amsterdam – Eindhoven) en Rijksweg A-9 richting Haarlem te bereiken. Ten oosten van het object is op ca. 10 (auto) minuten afstand de Rijksweg A-1 te bereiken welke aansluiting biedt richting de kernen Almere en Amersfoort. Naast de omliggende plaatsen is luchthaven Schiphol is op ca. 15 (auto) minuten afstand te bereiken.

Op loopafstand gelegen is publiek transport (station Holendrecht) te bereiken. Hiervandaan is het station van Amsterdam te bereiken met directe aansluitingen richting Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

In de nabije omgeving zijn er diverse grote hotelketens zoals Hilton en Fletcher. Ook aan restaurants zijn er in de omgeving voldoende mogelijkheden.

SYNERGIE MET VERHUURDER
De verhuurder staat open voor samenwerkingen in het veld van Life Sciences. Naast het uitvoeren van Diagnostiek verzorgen wij tevens CE-IVD-R certificeringen, hebben we een D2C platform en doen contract onderzoek. Microbe&Lab levert een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de gezondheid en kwaliteit van leven van mensen. We combineren op wetenschap gebaseerde innovatie, diagnostiek, technologie en zorgmodellen om iedereen toegankelijke en gemakkelijke zelfzorg te bieden. Hiervoor ontwikkelen en analyseren wij thuisgebruik en professionele diagnostische tests en diensten die inzicht geven in persoonlijke gezondheid en welzijn.

KADASTER
Weesperkarspel – M – 22 - gedeeltelijk
Totale perceel ter grootte van 7.606 m2

HUURPRIJS
Op aanvraag

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen

NUTSKOSTEN
De kosten voor vastrecht en verbruik dien door huurder middels een voorschot voldaan te worden aan verhuurder.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
2 (twee) jaar met een verlengingsperiode van 2 tot 5 jaar. In overleg zijn kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan