Resultaten laden ...

Pelmolenlaan 3 -5

57 m2 kantoorruimte te huur in Woerden

Kenmerken

Huurprijs € 95 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Kromwijk
Bedrijventerrein Middelland Zuid

TE HUUR Kantoorruimte
Pelmolenlaan 3-5, 3447 GZ WOERDEN

Op het bedrijventerrein Middelland Zuid gelegen solitair kantoorgebouw Pelmolenlaan 3 en 5 met kantoorruimten in twee bouwlagen en achtergelegen bedrijfsruimte op een riante kavel. Het gebouw is oorspronkelijk in 1998 gebouwd en recent voorzien van een nieuw luchtbehandelingssysteem met koeling.

Vanaf de Rijksweg A12 is het object binnen enkele autominuten bereikbaar. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is, door de aanwezigheid van het NS-station Woerden, eveneens uitstekend. Tevens is de bushalte op loopafstand gelegen. Er worden tweemaal per uur rechtstreekse verbindingen met het NS-Station Woerden onderhouden. Op loopafstand is aan het begin van de straat is “De Hall” gevestigd met vergaderfaciliteiten en een restaurant, waar u terecht kunt voor ontbijt, koffie, lunch en diner.

Er zijn voornamelijk kantoorgebouwen aanwezig op het bedrijventerrein Middelland. Middelland-Zuid beschikt over diverse bedrijfsruimten. Middelland heeft totaal circa 55 hectare oppervlakte en biedt ruimte aan 210 regionaal tot landelijk werkende bedrijven met circa 7.200 arbeidsplaatsen.

Op het bedrijventerrein is een grote diversiteit aan lokaal tot internationaal opererende bedrijven zoals Telemos, Inergy, Informed Consulting, De Goey Kaas, Eltag Electric en verzamelgebouw Intechnium met diverse techniek gerelateerde ondernemingen gevestigd.

Op basis van NEN2580 is totaal circa 693 m² kantoorruimte inclusief een aandeel in de gezamenlijke
entree beschikbaar, als volgt verdeeld:

Pelmolenlaan 3
• circa 213 m² kantoorruimte eerste verdieping (oostvleugel)

Pelmolenlaan 5
• circa 240 m² kantoorruimte begane grond (noordvleugel)
• circa 240 m² kantoorruimte eerste verdieping (noordvleugel).

Telemos ICT Solution Group is de gebruiker van Pelmolenlaan 3. De entree (en desgewenst de kantine) worden met hen gedeeld. Er is ook circa 57 m² beperkte lage opslagruimte aangrenzend aan Pelmolenlaan 5 beschikbaar.


Omschrijving kantoorruimte

Via de gezamenlijke entree zijn de kantoorruimten op de begane grond en verdieping te betreden. De kantoren in de Pelmolenlaan 5 zijn klassiek in gedeeld middels een stramienmaat van 1,8 m en dieptes van 5,4 m plus gangzone van 1,8 m. De kantoorruimten beschikken over daglichttoetreding middels de aanwezige vensters. Deze zijn deels te openen. Er is een gezamenlijk luchtbehandelingssysteem aanwezig voor een plezierig werkklimaat.

Voorzieningen
• gezamenlijk computergestuurde verwarmings-, koeling- en luchtbehandelingssyteem;
• systeemplafonds voorzien van inbouw TL-verlichtingsarmaturen;
• vrije hoogte ca. 2,7 meter;
• te openen ramen en zonzijde v.v. zonwering;
• wandkabelgootsysteem voorzien van elektra- en UTP databekabeling;
• radiatoren voorzien van thermostaatkranen;
• sanitair per bouwlaag;
• huidige vloerbedekking en scheidingswanden;
• mogelijkheid tot glasvezel.

Algemene informatie object

Parkeren
Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bestemming
Conform het ontwerp bestemmingsplan “Bedrijventerreinen Middelland en Honthorst” heeft de locatie de bestemming “Gemengd”. Daarmee zijn de gronden bestemd voor vrijwel alle activiteiten, te weten: kantoren, bedrijven, productiegebonden detailhandel, overheids-, medische, onderwijs, sociaal-culturele, levensbeschouwelijke en vergelijkbare maatschappelijke voorzieningen, kinderdagverblijven, kinderopvang, sport en recreatie, cultuur en ontspanning.

Voorwaarden en condities

Huurprijs
€ 95,- per m2 per jaar, desgewenst vrij van BTW.
Parkeerplaats: € 300 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 38,- per m² per jaar en betreffen thans een vast bedrag t.b.v. onderstaande, door of vanwege verhuurder te verzorgen, bijkomende leveringen en diensten:
• verbruik gas, water en elektra inclusief vastrecht
• verbruik elektra in de algemene en gezamenlijke ruimten
• onderhoud buitenterrein en groenvoorziening
• glazenbewassing buitenzijde en gezamenlijke entree
• onderhoud overheaddeur
• onderhoud CV-installatie, topkoeling, brandblussers en noodsignaleringen
• gebouwbewaking, verzorging containerhuur en afval afvoer
• administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Verrekening vindt jaarlijks achteraf plaats op basis van werkelijke kosten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Huurtermijn
Tenminste 2,5 jaar met aansluitende perioden.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel "kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW" van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015.

Aanvaarding
Per direct.

Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven maten kunnen geen rechten worden ontleend. De projectinformatie is geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Gehele of gedeeltelijke overname van deze publicatie, of herpublicering van gegevens daaruit, is zonder toestemming van IJsselstreek Zakelijk BV niet toegestaan.