Resultaten laden ...

Polanerbaan 13 N

24 - 2.000 m2 kantoorruimte te huur in Woerden

Kenmerken

Huurprijs € 75 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Kromwijk
Bedrijventerrein Middelland Noord

TE HUUR Kantoorruimte per bouwlaag
Polanerbaan 13F t/m N, 3447 GN WOERDEN

Kantoorcomplex in hoofdzakelijke 3 bouwlagen (en deels tevens v.v. kelder) in de zuid- en oostvleugel van Polanerbaan 13 F t/m N met gezamenlijke parkeergelegenheid. Het complex is gelegen op kantorenpark Wyrdaveste op het bedrijventerrein Nieuw-Middelland en op loopafstand vanaf het station Woerden. Nieuw-Middelland wordt ontwikkeld tot een nieuw gemengd stedelijk woon-/werkgebied met een mix van kantoorpanden en woningen. Nieuw-Middelland is een gebied van ca. 50 hectare, ligt direct ten zuiden van de spoorlijn en is een belangrijke schakel tussen de binnenstad van Woerden en de Rijksweg A12.

De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed te noemen. Vanaf de Rijksweg A12 is het gebouw binnen enkele autominuten te bereiken. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend, door de ligging van het kantoorgebouw op loopafstand vanaf het station Woerden. Vanaf het station worden rechtstreekse verbindingen naar o.a. Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht onderhouden.

In de direct omgeving zijn lokale en regionale ondernemingen zoals o.a. Tandprothetische praktijk Feniks, ICT Cloudwise, Groen en Aldenkamp installatie- en beveiligingstechniek, Publieke sector adviesbureau van Montfoort, de Kamer van Koophandel en het St. Antonius Ziekenhuis gehuisvest.

Op basis van NEN2580 meetrapporten is per kantoorruimte vanaf 1 kamer beschikbaar:
-Polanerbaan 13F t/m H circa 260 m² casco op de 1e verdieping
-Polanerbaan 13J, units van 24 en 41 m²
-Polanerbaan 13K, 371 m² in 3 bouwlagen (BG, 1e en 2e verdieping)
-Polanerbaan 13L circa 268 m² op de 2e verdieping en in de kelder
-Polanerbaan 13M 493 m² in 4 bouwlagen (kelder, BG, 1e en 2e verdieping)
-Polanerbaan 13N, circa 130 m² op de 2e verdieping.


Omschrijving complex

De entrees zijn steeds centraal op de begane grond gesitueerd. Per bouwlaag zijn sanitaire voorzieningen en diverse pantry’s aanwezig. Elke unit beschikt over een eigen trappenhuis. Aan de voor- en achterzijde is daglichttoetreding middels de aanwezige vensters aanwezig.
M.u.v. de betonnen kolommen zijn de bouwlagen vrij indeelbaar. Er zijn momenteel zowel open grote ruimtes als een gangzone in het midden met aan weerszijde kantoorruimte.

Voorzieningen
Het object wordt in de huidige staat (as is, where is) met alle zichtbare en onzichtbare gebreken verhuurd. Tenminste de navolgende voorzieningen zijn thans aanwezig:
• huidige scheidingswanden en vloerbedekkingen
• systeemplafond voorzien van TL-verlichtingsarmaturen (vrije hoogte ca. 2,6 meter)
• kabelgoten v.v. elektra- en databekabeling
• te openen vensters
• zonwering middels uitvalschermen
• sanitair en pantry’s.

Algemene informatie object

Bouwaard
Het complex is in 1984 gebouwd met metselwerk in spouw rondom een betonskelet. Inpandig zijn enkele kolommen aanwezig. Rondom het trappenhuis en sanitaire voorzieningen zijn harde wanden aanwezig. De overige inpandige wanden (tussen de kolommen) zijn van lichte bouwmaterialen. Er is een bouwkundige stramienmaat van 3,6 meter. De gevelstenen zijn geschilderd. De aanwezige vloeren zijn van beton, waarvan de vloerbelastingen onbekend zijn. De bouwkundige hoogte per bouwlaag bedraagt ca. 2,9 meter. Het dak is van beton voorzien van bitumen dakbedekking. De aluminium kozijnen zijn voorzien van eenvoudige dubbele beglazing.

Installaties
Ten behoeve van de E-installaties is vrijwel elke unit voorzien van zelfstandige elektra-aansluitingen en een hoofdmeterkast. De W-installaties betreffen een zelfstandige gasaansluiting met CV-ketel en radiatoren. Er zijn diverse boilers en mechanische ventilatie aanwezig. Per unit zijn een IS/RA-punt, infrastructuur van een inbraakalarminstallatie en brandblusmiddelen aanwezig.

Parkeren
Bij het complex behoren 31 parkeerplaatsen en een fietsenberging.

Bestemming
Het object is gelegen in de Weteringzone van Nieuw-Middelland. De komende jaren zal dit gebied worden omgevormd van kantorenomgeving tot een gemengd stedelijk woongebied. Conform het vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein Middelland en Honthorst heeft de locatie (publiekrechtelijk) de bestemming Gemengd met functieaanduiding Kantoor. Ter plaatse zijn bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 2, kantoren, productiegebonden detailhandel, overheids-, medische-, onderwijs-, sociaal-culturele, levensbeschouwelijke, en vergelijkbare maatschappelijke voorzieningen, alsmede voorzieningen ten behoeve van kinderdagverblijven en kinderopvang toegestaan.

Energielabels
Polanerbaan 13H beschikt over een energielabel E. Polanerbaan 13 J t/m N beschikken over een energielabel A. De huisnummers Polanerbaan 13F, G en I bestaan formeel niet en zijn in het verleden komen te vervallen.

Voorwaarden en condities

Huurprijs
€ 75 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De huurders van een unit dienen de kosten verbonden aan de leveringen van gas, water en elektra rechtstreeks te voldoen, waarbij een onderlinge doorbelasting naar rato van de gehuurde vloeroppervlakte plaats dient te vinden.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Huurtermijn
Tenminste 1 jaar met wederzijdse verlengingsperioden.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Waarborgsom
Er dient door huurder een waarborgsom gestort worden ter grootte van 2 maanden huur plus BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel "kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW" van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015.

Aanvaarding
Per direct.

Aan de in deze brochure vermelde teksten, tekeningen en opgegeven maten kunnen geen rechten worden ontleend. De projectinformatie is geheel vrijblijvend en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Gehele of gedeeltelijke overname van deze publicatie, of herpublicering van gegevens daaruit, is zonder toestemming van IJsselstreek Zakelijk BV niet toegestaan.