Resultaten laden ...

Princenhof Park 20

202 - 412 m2 kantoorruimte te huur in Driebergen

Kenmerken

Huurprijs € 195 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Drift-Sportlaan en Bornia

Nog slechts één kantoorunit op de eerste verdieping beschikbaar op deze toplocatie in Driebergen. Het kantoorpand Princenhof Park is recent volledig gemoderniseerd. Ook de beschikbare unit is van alle hedendaagse wensen voorzien. Met name voor bedrijven actief in het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor landelijk opererende partijen die opzoek zijn naar een extra vestiging in het midden van het land met een uitstekende bereikbaarheid biedt deze kantoorunit veel mogelijkheden.

Het kantoorpand is namelijk gelegen aan het onlangs opnieuw ingerichte stationsgebied. Het busstation ligt direct voor de deur en het NS – Station bevindt zich op slechts twee minuten loopafstand.

Het nieuwe station en de aansluitende infrastructuur zijn goed ingepast in de bijzonder omgeving van de Stichtse Lustwarande. Het treinverkeer heeft met vier sporen de capaciteit en de flexibiliteit die nodig is voor de toekomst. De N225 (de Hoofdstraat) kruist het spoor met een tunnel en het ruim opgezette busstation heeft voldoende ruimte voor alle bussen en veilige looproutes.

Direct aan dit prachtige station en slechts enkele minuten van de snelweg A12 ligt kantoorpand Princenhof Park.

Metrage
Kantoorruimte: circa. 412 m2 VVO

====================

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorunit ontvangen?

====================

Parkeren
Het kantoorpand beschikt over een zelfstandig parkeerterrein met slagbomen en camerabeveiliging. Hier zijn minimaal 10 parkeerplaatsen beschikbaar voor verhuur.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan zijn kantoren toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau
De kantoorunit wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief onder andere;

- Vloerbedekking
- Glazen tussenwanden
- toiletruimtes (2x damestoiletten, 2x herentoiletten)
- Stucwerkwanden
- Systeemplafond met LED-verlichting
- Glasvezel aanwezig
- Pantry
- Kabelgoten
- Klimaatsysteem

Huurcondities

Huurprijs: € 195,- per m2 per jaar exclusief BTW.

Voorschot servicekosten: € 25,- per m2 per jaar excl. BTW. Indien het pand gesplist wordt dan wordt het voorschot verhoogd naar € 40,- per m2 (dit in verband met de schoonmaak van de algemene ruimten in het kantoor)

Huurprijs Parkeerplaats: € 497,- per plaats per jaar exclusief BTW.

Betaling: Per kwartaal vooruit te voldoen.

Kosten energie: Het elektraverbruik in het gehuurde wordt middels een tussenmeter afgerekend. De overige energiekosten zijn inbegrepen in de servicekosten.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Aanvaarding: In overleg.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan