Resultaten laden ...

Prinsegracht 42-46

207 m2 kantoorruimte te huur in Den Haag

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Zuidwal

Prinsegracht 42-46 te Den Haag betreft een multifunctionele kantoorruimte, gelegen in het centrum van Den Haag. Deze ruimte is in een U-vorm gelegen op de begane grond. De kantoorruimte heeft een achterom via het aan de achterzijde gelegen achterplaatsje.

Locatie:
De kantoorruimte is gelegen in de directe nabijheid van het kern winkelgebied van het Haagse stadscentrum, dichtbij de grote markt en de grote landelijke filiaal bedrijven zoals de Bijenkorf. Daarnaast direct nabij het medisch centrum Haaglanden, (CMCH).

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is uitstekend, zowel per auto als met het openbaar vervoer. De Prinsengracht is gelegen aan de Haagse centrumring, waardoor via de uitvalswegen de rijkswegen A4, A12, A13 en de A44 relatief eenvoudig bereikbaar zijn. Het openbaar vervoer van en naar de NS-stations Den Haag en Hollands Spoor zijn uitstekend. Diverse bus- en tramhaltes, tramlijn 2, 3, 4, 6, en buslijn 25 en 34 liggen op loopafstand.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is een totale oppervlakte van circa 207 m² beschikbaar, met een berging in de kelder van ca. 19m².

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte wordt in huidige, eenvoudige staat opgeleverd, echter als ware het ‘’casco’’. De ruimte is o.a. voorzien van diverse kantoorvertrekken, pantry, kleine opslagruimte, diverse toiletten, systeemplafond met verlichtingsarmaturen, Cv-installatie en afzuigingsinstallatie.

Bestemming:
Kantoorruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs:
€ 3.250,- per maand te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Huurtermijn:
Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurbetaling:
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan