Resultaten laden ...

Professor Dr Dorgelolaan 2

10 - 23.000 m2 kantoorruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Huurprijs € 180 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Fellenoord

Stel je eens voor: een voormalige telefooncentrale die transformeert tot de nieuwe culturele hotspot van Eindhoven. Dat is Microstad! Dit imposante pand ademt geschiedenis en heeft een oppervlakte van maar liefst 23.000m². Eens huisvestte het ruim twee verdiepingen vol computers die de telefoonverbindingen in Zuidoost-Brabant onderhielden, maar nu is het tijd voor een spectaculaire transformatie.

De succesvolle werkplekconcepten Microlab en De Stadstuin sloegen hun handen ineen en ontwikkelden voor het pand een vernieuwend concept. Microstad is een plek waar gekke dingen mogen gebeuren. Een broedplaats voor creativiteit, een smeltkroes van talent en een bron van inspiratie. Hier draait het om vrijheid, contrasten en ruwe randjes die elkaar versterken. Een plek waar ervaring en deelname centraal staan. Iedereen is welkom, zolang je niet bang bent om uitgedaagd te worden. Hier ontstaan bijzondere ontmoetingen en samenwerkingen. De eerste locatie van Microstad wordt uitgerold in het hart van KnoopXL, direct naast Eindhoven Centraal.

Je bent bij Microstad aan het juiste adres voor kantoorruimtes, co-working spaces, ateliers, algemene bel ruimtes en vergaderruimtes, event spaces, onderwijs, horeca en leisure activiteiten. Microstad verzorgt naast inspirerende (netwerk) evenementen, ook wekelijkse borrels.

Het ontwerp van het pand wordt grondig aangepakt. Microstad wordt transparanter en toegankelijker gemaakt, zowel binnen als buiten. Het is een plek waar pioniers, ondernemers, studenten, creatieven en de inwoners van Eindhoven samenkomen om te werken, te ontmoeten en te experimenteren. Microstad is dé plek waar tech, kennis en creativiteit hand in hand gaan.

De realisatie van Microstad vergt creativiteit en expertise. Het jonge, ambitieuze team van Microstad, Microlab en De Stadstuin werkt onder andere samen met Architektenburo Marcel van Dijk, Van Helmond architecten en BAN Bouw Nuenen om het pand om te vormen tot een sprankelende en open omgeving. Technische uitdagingen worden overwonnen en het gesloten karakter van het gebouw wordt doorbroken. Veiligheid en functionaliteit worden gecombineerd met esthetiek en toegankelijkheid. De begane grond wordt klaargemaakt voor haar concept gebonden faciliteiten, zoals een bemande receptiebalie, een congrescentrum en verschillende horecazaken met terras. De binnentuin zal hier actief bij betrokken worden met onder meer groene elementen.

De ontwikkelingen van KnoopXL bevorderen de aantrekkelijkheid van Microstad. Het gebouw gaat in de loop van tijd omgeven worden door een groene stadsboulevard. Momenteel bevinden zich in de directe omgeving verschillende grote bedrijven en instanties zoals VGZ, Kamer van Koophandel, EY, en KPMG. Het centraal station is op loopafstand en met de auto ben je via de randweg of de Kennedylaan binnen 10 minuten op de snelweg.

Het streven is om een levendige community te creëren waar elke Eindhovenaar zich thuis voelt. Hier kun je werken, ontspannen, netwerken, genieten van evenementen en deelnemen aan een inspirerend (cultuur)programma. Microstad biedt talloze mogelijkheden en is een toevoeging aan het weefsel van de stad. Dus, voor degenen die dromen van een plek waar grenzen worden verlegd, waar innovatie en samenwerking centraal staan en waar creativiteit vrijuit kan bloeien, is Microstad de juiste bestemming. Grijp deze kans, sluit je aan bij dit avontuur en ontdek de kracht van Microstad, de stad-in-een-stad waar de toekomst wordt geschreven

Wil jij ook onderdeel worden van deze community? Laat het ons weten en we houden je vrijblijvend op de hoogte. Bezichtigingen zijn al mogelijk.

OPPERVLAKTE GEBOUW
Het gebouw is in totaliteit ongeveer 23.000 m² groot.

BESCHIKBAARHEID
In totaal is er voor verhuur beschikbaar:
- 6.000 m² (flex)kantoorruimte – vanaf 2 werkplekken/memberships per ruimte
- 6.000 m² atelierruimte – vanaf 1 werkplek/membership per ruimte
- 2.000 m² onderwijsruimte
- 2.000 m² horecaruimte
- 2.000 m² evenementenruimte
- 1.000 m² leisureruimte

Microstad is opzoek naar een mix van huurders in zeer uiteenlopende metrages.

PARKEREN
Er zijn 108 parkeerplaatsen in de parkeerkelder (naar rato te verhuren) en ruim voldoende openbare parkeergelegenheden in de directe omgeving met enkele elektrische laadvoorzieningen.

HUURPRIJS
- Dedicated desks: € 300,- per werkplek, te vermeerderen met btw
- Kantoor-units: tussen de € 350,- en € 400,- per werkplek per maand, te vermeerderen met btw
- Atelier: tussen de € 425,- en € 550,- per werkplek per maand, te vermeerderen met btw

Enkel voor de founding members (slechts de eerste 120 werkplekken) is er een passende korting te verstrekken.

FACILITEITEN MEMBERSHIP
- 24/7 toegang
- Centrale representatie entree
- Receptiediensten
- Post- & pakketverwerking
- Printen & scannen
- Koffie & thee
- WiFi
- Schoonmaak
- Liftinstallatie
- Focusruimtes
- Vergaderruimtes
- Belruimtes
- Community ruimtes
- Netwerk van members
- Exclusieve member events
- Bier, wijn & fris op de memberborrels
- Exclusieve member evenementen
- Fietsenstalling
- Parkeer membership (optioneel tegen meerprijs)
- Gemeubileerde ruimte(s) (optioneel tegen meerprijs)
- Opslag (optioneel tegen meerprijs)

BEREIKBAARHEID
Ongeveer 1 minuut lopen tot aan het Centraal Station
Ongeveer 10 minuten rijden tot aan de op- en afritten van de A67
Ongeveer 15 minuten rijden tot aan de op- en afritten van de A2/N2

AANVAARDING
Per direct.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan