Resultaten laden ...

Randstad 22 11

600 - 1.260 m2 kantoorruimte te huur in Almere

Kenmerken

Huurprijs € 120 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Randstad
Bedrijventerrein RANDSTAD

SKETCH HOUSE - NOG BESCHIKBAAR; DE TWEEDE VERDIEPING DIE IN OVERLEG MET DE HUURDER AFGEBOUWD WORDT. Het gebouw voldoet aan de huidige eisen en heeft een extreem goede luchtcirculatie.

De eerste, derde en vierde verdieping zijn volledig verbouwd tot luxe kantoorruimten en reeds verhuurd. De tweede verdieping is nu nog casco maar deze wordt in overleg afgebouwd.

Het gebouw bevindt zich op een zichtlocatie en is voorzien van een parkeergarage en een buitenterrein. Door zijn rechthoekige vorm is de toetreding van daglicht optimaal op alle vloeren. Het gebouw beschikt over ruime verdiepingshoogtes en de verdiepingen zijn via twee liften te bereiken.

Onze huurders kunnen ongelimiteerd gebruik maken van de faciliteiten die het gebouw biedt. Bezoekers kunnen rekenen op een gevoel van gastvrijheid die doet denken aan een hotel. Medewerkers mogen genieten van de informele sfeer die uitnodigt om flexibel te werken in de speciaal daarvoor ontworpen ruimtes. Er zijn mogelijkheden om te lunchen met relaties en de week af te sluiten met een gezellige borrel. Daarnaast kunnen verschillende vergaderfaciliteiten worden gebruikt.

AFMETING:
Ca. 1.188 m², waarbij deelverhuur mogelijk is vanaf 600 m².
Met eigen balkon.

BESCHIKBAARHEID:
2e verdieping: deze ruimte wordt nog afgebouwd in overleg met de huurder.

HUURPRIJS
€ 120,- per m² per jaar exclusief btw

SERVICEKOSTEN
€ 40,- per m² per jaar exclusief btw

HUURTERMIJN
In overleg, met een minimum van 5 jaar.

SERVICES / VOORZIENINGEN
- Representatieve entrees
- WIFI bg
- Glasvezel aansluiting
- Excellent binnenklimaat
- Koffie, healty snacks zelfservice
- Uitgebreide lounge met koffiebar en wifi
- Schoonmaak algemene ruimten
- High-end afwerking
- Energielabel A+++
- Vergaderfaciliteiten met presentatiemogelijkheden
- Groenvoorziening
- Energiezuinig
- Signing tot de verdieping
- Liften
- Dames- en herentoiletten op elke etage
- Loopafstand van het station
- Uitstekende bereikbaarheid en parkeergelegenheid

OPLEVERINGSNIVEAU 
- Design gietvloer
- Akoestisch middelfijn gespoten plafondafwerking
- Kabelgoten zichtbaar aan plafond
- Design LED verlichtingsarmaturen
- Design glazen wanden
- Keuken of pantry inclusief apparatuur

BIJZONDERHEDEN
De foto's zijn van de reeds verhuurde kantoorruimten, maar geeft een goede indruk zoals de 2e verdieping kan worden.

LOCATIE & BEREIKBAARHEID
Het gebouw is gelegen op kantorenpark Randstad op een zichtlocatie aan de Randstaddreef. Het gebouw vindt zich op steenworp afstand van station Almere Centrum en ligt uitstekend ten opzichte van uitvalswegen en de route naar de rijksweg A6.

PARKEREN
Het gebouw beschikt over een parkeergarage met elektrisch hek en een buitenterrein met parkeergelegenheid voorzien van toegangscontrole.
Parkeerplaats vanaf ca. 50 m²: € 750,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

COMFORT & GEZONDHEID
Het gebouw beschikt over een nieuwe klimaatinstallatie die ervoor zorgt dat alle ruimtes gedurende de gehele dag op een aangename constante temperatuur blijven. Daarnaast worden alle ruimtes voortdurend mechanisch geventileerd en voorzien van frisse lucht. De vloerverwarming zorgt voor een prettige distributie van warmte. In de zomer blijven de vloeren koel door middel van vloerverkoeling. Naar persoonlijke behoefte kunnen ruimtes afzonderlijk extra verwarmd of gekoeld worden.

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.