Resultaten laden ...

Rijnzathe 6

28 - 615 m2 kantoorruimte te huur in Demen

Kenmerken

Huurprijs € 820 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bedrijvengebied Oudenrijn
Bedrijventerrein Oudenrijn

Op zoek naar een hoogwaardig kantoor in omgeving Utrecht? Per direct bieden wij verschillende full-service kantoorruimtes aan in Frame Offices De Meern. De kantoren zijn te huur tegen flexibele voorwaarden en in verschillende formaten. De kantoren variëren in grootte van 28m2 tot 71m2 en je kunt meerdere schakelen, zodat je kantoorruimte flexibel met je bedrijf meegroeit.

Oplevering- Turnkey
Frame Offices biedt het beste serviceniveau voor de huurders en leveren full serviced kantoorunits, flexwerkplekken, Coworking places, common area’s en inspirerende meeting rooms. Het gebouw is voorzien van alle gemakken van de huidige ondernemer. Zo is het gebouw 24/7 toegankelijk en is er een bemande receptie aanwezig die jou en jouw klanten ontvangt. Uiteraard is het pand ook voorzien van glasvezel, wifi, liften, en topkoeling. Op locatie zijn er ook genoeg vergaderfaciliteiten en eet mogelijkheden.

Beschikbaarheid
Unit 2.1: 71m2 , 8 werkplekken (€1.870,-)
Unit 2.2 t/m 2.18: 43m2 , 5 werkplekken (€1.050,-)
Unit 2.19: 43m2 , 5 werkplekken (€950,-)
Unit 2.4: 28m2 , 3 werkplekken (€820,-)

Locatie
Je bevindt je zo’n beetje in het middelpunt van ons land. Veel bestemmingen zijn binnen handbereik. Van Schiphol tot Arnhem, van Rotterdam tot Zwolle. Op het bedrijventerrein is een grote diversiteit aan lokaal tot internationaal opererende bedrijven gevestigd zoals: BASF, Ubisoft , Gamma, Kropman Installatietechniek, Matex deuren en diverse autodealers.

Bereikbaarheid
De locatie is goed bereikbaar met zowel het OV als met de auto. Het busstation ligt direct voor het gebouw en brengt je binnen 15 minuten op Utrecht centraal. Het gebouw heeft een gunstige ligging t.o.v. de snelwegen A12, A2 en A27.