Resultaten laden ...

Rubensstraat 108

112 m2 kantoorruimte te koop in Amsterdam

Kenmerken

Prijs Op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Apollobuurt

Deze kantoorruimte bevindt zich in een levendige omgeving op loopafstand van de Zuidas, Beethovenstraat en het Olympiaplein in Amsterdam Zuid. Rustig gelegen, charmante kantoorruimte op souterrein-niveau met veel lichtinval ligt op een zonnig plein aan het vaarwater. Er is ruimte voor het aanmeren van een boot.

Kantoor is gelegen op de hoek van de Rubensstraat 108 en Stadionkade te Amsterdam. Het pand heeft een boogvorm en is omringd door veel groen. Het gebouw maakt deel uit van het beroemde plan Zuid, ontworpen door de architect Hendrik Petrus Berlage. Dit pand is ideaal voor gebruik als kantoor- of praktijkruimte voor zelfstandige beroepers of een klein bedrijf.

Metrages (BVO)

Oppervlakte: circa. 112 m2

Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages

Ligging en bereikbaarheid;
De link met de Zuidas is door de korte afstand snel gelegd, 2 minuten fietsen. Locatie ligt strategisch in de buurt van Schiphol, de Amsterdamse binnenstad en langs de A10. De ligging is op loopafstand van de Beethovenstraat met tal van winkels, horeca, stationsplein en Beatrixpark met aansluitend de RAI. In de nabijheid van de Zuidas, het concertgebouw, de grote musea, Beatrixpark en het Vondelpark.

Tevens zijn er diverse hotels op loopafstand. Goed gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen. De afritten S108 en S109 zijn binnen enkele minuten met de auto bereikbaar. Voldoende openbaar vervoersmogelijkheden op loopafstand (tram 5 en 24, bus 15, 65, NS station Zuid/W.T.C. en RAI) en de Noord-Zuid lijn. Binnen 15 minuten bent u op Schiphol.

Parkeren
(Betaald)parkeren op straat is in dit deel van oud-zuid nog geen probleem. Andere opties zijn Q-park Mahler, Q-park Symphony, garages WTC Amsterdam, Atrium, Valley, The Edge, Ravel waar het tarief van de parkeergarage geldt.

Bestemmingsplan
Kantoor is toegestaan conform de afspraak met de Gemeente Amsterdam.

Koopcondities

Vraagprijs: Prijs op aanvraag.

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Het pand is thans verhuurd, de huurovereenkomst loopt tot eind november 2024. I.v.m. privacy van de huurder komt de bezichtiging alleen toe aan een serieuze kandidaat. Deze dient eerst een bod uitbrengen onder voorbehoud van bezichtiging

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan