Resultaten laden ...

Schuttersveld 2 4 5eV

386 m2 kantoorruimte te huur in Leiden

Kenmerken

Huurprijs € 130 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Stationskwartier

Het betreft hier kantoorruimte(n) van in totaal ca. 386 m², in het op zichtlocatie gelegen kantoorgebouw ‘Office Center Leiden’. In de directe omgeving van het object zijn onder andere de ING-bank, Randstad Uitzendbureau, Achmea en de Gemeente Leiden gevestigd. Het kantoor kijkt uit op het Centraal Station Leiden en ligt op loopafstand van de monumentale binnenstad met al haar binnenstedelijke faciliteiten. Naast het kantoor het Golden Tulip hotel gelegen met bijbehorend restaurant. Dit deel van het stationsgebied zal de komende jaren sterk worden geüpgraded en daarmee de belangrijkste zakenlocatie van de regio worden. Bouwjaar 1981-1990.

BEREIKBAARHEID
Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar en gesitueerd op 5 minuten rijafstand van de rijksweg A44 naar Amsterdam en Den Haag.
Bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend te noemen, met het direct er naast gelegen Centraal Station, het busstation en de taxistandplaats.

LOCATIE / LIGGING
Aan spoorweg
Kantorenpark
Stadscentrum

LOCATIE / VOORZIENINGEN
Snelwegafrit
Op 1.500 m tot 2000 m

Afstand tot NS Station
Op minder dan 500 m

Winkel voorziening
Op minder dan 500 m

OPPERVLAKTE/ INDELING
De kantoorruimte beschikt over een oppervlakte van ca. 386 m² en is geheel op de vijfde verdieping gelegen. Deze vloeroppervlakte kan worden uitgebreid met ca. 420 m², welke is gelegen op de eerste- en derde verdieping van het kantorenverzamelgebouw.

PARKEERMOGELIJKHEDEN
Op eigen terrein bevinden zich voldoende parkeerplaatsen. Voorts zijn er mogelijkheden om in de achtergelegen parkeergarage extra plaatsen te huren. Betaald parkeren op openbaar terrein in de directe omgeving.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het onroerend goed beschikt onder andere over:
- pantry
- dubbele toiletgroepen
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen
- scheidingswanden
- kabelgoten
- cv-verwarming
- airconditioning
- mechanische ventilatie
- thermische/dubbele beglazing
- vloerbedekking
- afgewerkte wanden
- gemeenschappelijke/ruime entree
- lift / trappenhuis
Het verdere opleveringsniveau geschiedt in onderling overleg.

HUURPRIJS
€ 130,00 per m² per jaar.
Parkeerplaatsen: € 1.000,00 per plaats per jaar.

SERVICEKOSTEN
Op aanvraag.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur. Indien niet geopteerd kan worden voor een met BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

HUURTERMIJN
5 jaar + 5 optiejaren

HUURPRIJSBETALING
De betaling van de huur, servicekosten en de (eventueel) wettelijk verschuldigde omzetbelasting vindt elke 3 maanden bij vooruitbetaling plaats.

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

AANVAARDING
In overleg.

COURTAGE
Mocht door bemiddeling van Basis Bedrijfshuisvesting B.V. een transactie tot stand komen, zult u hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Leiden
Sectie L
Nummer 1995 (gedeeltelijk)

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

OVERIG
Bezichtigingen uitsluitend op een daartoe afgesproken tijdstip met Basis Bedrijfshuisvesting B.V..

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan