Resultaten laden ...

Singel 312

150 m2 kantoorruimte te huur in Dordrecht

Kenmerken

Huurprijs € 2.290 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Burgemeester de Raadtsingel en omgeving

150 m2 kantoorruimte beschikbaar in een volledig renoveer monumentaal pand!

Op de bovenste verdieping van het aan de Singel 312 gelegen kantoorpand hebben wij 150 m2 beschikbaar. Het kantoor heeft naast de authentieke details een logische kamerindeling waarbij er een grote werktuin is gecreëerd (ca. 100 m2) en drie verschillende kleinere kantoortjes met uitzicht op de werktuin.

Het pand beschikt daarnaast over een gezamenlijke ruimte op de begane grond en op zomerse dagen kan er in de tuin achter het pand een overleg plaatsvinden of eventueel worden geluncht.

Het kantoor is volledig gerenoveerd waarbij een flinke verduurzamingsslag is gemaakt. Zo beschikt het pand over twee warmtepompen voor de verwarming en koeling in de zomer, tevens is er overal dubbel monumentenglas ingezet. Zelfs aan mensen met koude voeten is gedacht, alle ruimtes zijn namelijk voorzien van vloerverwarming. Daarbij heeft iedere ruimte een airconditioning.

Wij hebben erg veel zin om deze prachtige ruimte aan u te laten zien!

Bereikbaarheid:
Door de locatie van het pand aan de rand van het historisch centrum van Dordrecht zit u qua bereikbaarheid op een plek die zowel gebruikers van het OV (Dordrecht Centraal ligt om de hoek), de auto, fiets en alle andere varianten zeer goed aan te reizen is. De locatie maakt het ook zeer goed mogelijk met collega's of relaties de stad in te gaan voor het gebruiken van een goede lunch of maaltijd. De gehele Dordtse binnenstad is te voet bereikbaar.

Bij de kantoorruimtes zijn parkeerplekken op loopafstand (<5 minuten) beschikbaar op basis van kortlopende contracten. De mogelijkheid van parkeren in de buurt is uniek in de Dordtse binnenstad.

Oppervlakte:
150 m2.

Huur:
€ 2.290,- excl. BTW.

Servicekosten:
€ 550,00 per maand excl. BTW.

Uitleg bij de service kosten:
De service kosten worden in rekening gebracht om al het verbruik van elektriciteit, gas, water, licht en internet te compenseren.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te 's-Gravenhage, worden opgemaakt.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan