Resultaten laden ...

Sloterweg 1210

125 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 2.500 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Middelveldsche Akerpolder en Sloten

Karakteristieke kantoorruimte met energielabel A+ te huur

Deze voormalige kruidenierswinkel uit 1921 ligt midden in het oude dorp Sloten (Amsterdam), dat een beschermd dorpsgezicht is. De combinatie is bijzonder. Dit opvallende pand ademt van buiten de sfeer van 100 jaar geleden en is van binnen niet alleen sfeervol, maar ook energiezuinig en draagt het energielabel A+ als het wordt gebruikt als kantoorpand.

De ruimte is vooral geschikt als kantoorruimte. De begane grond (circa 85 m²) bestaat uit twee grote werkruimtes, een keukentje, toiletruimte en een halletje dat leidt naar de keldertrap. De begane grond is gestoffeerd. De droge kelder (2.09 m stahoogte; 1.82 m onder balken) is circa 40 m² en geschikt als opslagruimte.

De ruimte kan worden verwarmd en gekoeld met twee aparte airco’s met warmtepompen, die op het naastgelegen perceel van de eigenaar staan. Het pand is all elektra met de allernieuwste zeer zuinige apparatuur met energiekeurmerk A (airco’s, warmtepompen en boiler) en wordt volledig met LED-verlicht. Internet- en elektrakabels zijn verwerkt in kabelgoot. Achter het pand is een afgeschermd buitenplaatsje van 25 m².

• Deze representatieve bedrijfsruimte is met name geschikt als kantoor, maar kan desgewenst ook gebruikt worden als (kleine) groothandel, praktijkruimte of als winkel.

Huurprijs
€2500,- per maand ex. btw
€ 163,00 per maand

Op de Sloterweg West - op de snelste route van de A4 naar Sloten - geldt een doorrijdverbod voor doorgaande motorvoertuigen. Als bedrijf kunt u gratis maximaal 5 ontheffingen hiervoor aanvragen. Het dorp Sloten blijft te allen tijden ook voor anderen goed bereikbaar. Alleen niet meer via de kortste route.

Bereikbaarheid auto en OV
• Met de auto is deze locatie prima bereikbaar via afslag 1 van de A4 (3 minuten) en via afslag T106 van de ringweg A10 (5 minuten). Schiphol ligt 'om de hoek'.
• Openbaar vervoer: Naar Amsterdam-Centrum: eindhalte tram 2 ligt op 7 minuten lopen; halte bus 195 (naar Schiphol en Nieuw-West) ligt op 2 minuten lopen. Tram 1: 15 minuten lopen.

Hoogveste BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten ontleend.