Resultaten laden ...

Spaklerweg 53

876 - 2.667 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 145 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Industriegebied Amstel
Bedrijventerrein Amstel Business Park Zuid

De Spaklerweg 53 is een gebouw met veel potentie in een gebied met veel ambitie gezien de snelle ontwikkeling die het doormaakt. Het gebouw beschikt in totaal over ca. 5.801 m² v.v.o. verdeeld over de kelder, begane grond en 5 bovengelegen verdiepingen. Per februari 2022 komt ca. 2.667 m² v.v.o. beschikbaar op de 1ste, 2de en 3de verdieping van het gebouw. Het gebouw beschikt over een parkeerterrein met ruime parkeermogelijkheden en een overdekte fietsenstalling.

De beschikbare kantoorvloeren variëren van 876 tot 915 m² v.v.o. en hebben allen een rechthoekige vorm. De centrale kern is voorzien van twee liften en bevindt zich in het midden van de kantoorverdieping. Beide kanten van de verdiepingen zijn voorzien van een (nood)trappenhuis. Op elke verdieping is de hal voorzien van sanitaire groepen. De kantoor-verdiepingen hebben grote ramen rondom het gebouw voor een perfecte lichtinval en uitzicht over het omliggende gebied. De rechthoekige vorm biedt flexibiliteit aan de inbouw van de kantoorvloeren. De huidige kantoorverdiepingen zijn voorzien van een systeemplafond met verlichting. Ramen kunnen open, een prettige bijkomstigheid. De eerste verdieping beschikt over een keuken en de andere verdiepingen een pantry.

Openbaar vervoer:
Amstelstation – 7 minuten.
Museumplein – 20 minuten.
Leidseplein – 20 minuten.
Centraal station – 23 minuten.

Auto:
Amsterdam centrum – 10 minuten.
Schiphol – 14 minuten.
Utrecht – 40 minuten.
Den Haag – 49 minuten.

Fiets:
Amstelstation – 7 minuten.
Museumplein – 20 minuten.
Leidseplein – 20 minuten.
Centraal station – 23 minuten.

Beschikbare vloeroppervlakte:
Voor de verhuur is momenteel circa 2.667 m² v.v.o beschikbaar, verdeeld als volgt:

1ste verdieping 915 m² v.v.o.
2de verdieping 876 m² v.v.o.
3de verdieping 876 m² v.v.o.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op het privé terrein van het kantoorgebouw. De parkeerplaats biedt 98 plaatsen waarvan er ca. 48 beschikbaar zijn voor de verhuur. De parkeernorm is 1:55.

Huurprijs
Kantoorruimte turn-key:
€ 145,- per m² v.v.o. per jaar.

Kantoorruimte gerenoveerd:
Nader te bepalen.

Parkeerplaatsen:
€ 1,500 per parkeerplaats per jaar.

De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 55,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
De kantoorverdiepingen worden opgeleverd in 'as-is' staat maar kunnen worden gerenoveerd na overleg. Het opleverniveau is na renovatie als volgt:

- Ruime open kantoor vloeren;
- Vernieuwde vloerafwerking;
- Huidige vergaderruimten met glazen scheidingswanden (niet allen behouden, maar de strategisch goed gelegen ruimten wel);
- Gesausde wanden (RAL 9010);
- Hoge en industriële plafonds (gewit);
- Panty per kantoorverdieping;
- Keuken op de 1ste verdieping.

Faciliteiten
Het gebouw is voorzien van speedgates en een bemande receptie op de begane grond. Daarnaast is er ruimte voor informeel overleg en om te lunchen. De begane grond biedt aan de linker zijde van de receptie de mogelijkheid om gekoelde dranken, fruit of een snack te kopen. Het parkeerterrein is voorzien van een slagboom en elektrische laadpalen (momenteel van NSM) op het parkeerterrein. Het bijplaatsen van elektrische laadpalen is mogelijk. De invulling hiervan is nader te bepalen.

Huurtermijn
5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar. De opzegtermijn bedraagt 12 maanden.

Huuringangsdatum
Per direct.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2015.