Resultaten laden ...

Stationsplein 1-37

360 m2 kantoorruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Station Berkenweg

Algemeen: Het betreft kantoorruimte op verdieping -1 met ramen aan de achterzijde en de vijfde verdieping van het kantoorgebouw "De Conducteur (1992) " te Amersfoort. Het kantoorcomplex is gelegen op een eersteklas locatie: het centraal station van Amersfoort. Het gebouw heeft door de lichtgebogen vorm een in het oog springende architectuur en neemt een dominante, doch fraaie positie in aan het Stationsplein.

Medio 2023 zal er worden gestart met het aanleggen van een ondergrondse parkeerkelder ten behoeve van fietsen. Het voorgelegen plein zal opnieuw worden ingericht als parkachtig verblijfsgebied. Een stationsgebied met een optimaal functionerend verkeersknooppunt, een fijne verblijfsruimte met een makkelijke toegang tot de fietsenkelder, veel groen, en een gastvrije en levendige route van station naar de binnenstad. Dat is de essentie van de gebiedsvisie voor het stationsgebied Amersfoort.

Voor een goede impressie van het stationsgebied verwijzen wij u naar de volgende link: Visie Stationsplein. Het betreft slechts een visie van de gemeente Amersfoort. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Locatie: De kantoorruimte ligt op een prominente locatie in het stationsgebied van Amersfoort. Werkelijk alle voorzieningen, waaronder NS-station en het winkelhart in de historische binnenstad, bevinden zich op loopafstand van de locatie. De locatie is zowel met eigen- als openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Door het goed opgezette wegenstelsel in Amersfoort zijn zowel de rijksweg A1 als de rijksweg A28 met de auto eenvoudig te bereiken. Door de goede aansluiting op het verkeersknooppunt “Hoevelaken” zijn er uitstekende verbindingsmogelijkheden met alle delen van het land.

Het NS-station “Amersfoort”, waarbij zich tevens het busstation bevindt, is direct naast het gebouw gelegen. Per trein en bus zijn goede plaatselijke, regionale- en landelijke verbindingen met het openbaar vervoer beschikbaar.

Vloeroppervlakte: Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van 1.155 m²

Verdiepingen v.v.o. m²
Unit -1.02 407 m²
5e verdieping: 748 m²

Indeling: Zie de plattegrondtekening in de bijlage.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte wordt in casco staat opgeleverd inclusief:
- Klimaatbeheersing door middel van topkoeling en airco;
- Systeemplafonds door middel van topkoeling en airco;
- Kabelgoten voorzien van wandcontactdozen en outlets;
- Pantry;
- Toiletgroepen;
- Lift;
- Sanitair.

Parkeren: Parkeernorm 1:50m². Daarnaast zijn er in nabije omgeving diverse parkeergarages aanwezig. Aanvullende parkeerplaatsen zijn ruimschoots beschikbaar in de Argonaut.

Bestemming: Kantoorruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs: Huurprijs -1 verdieping: € 100,00 per m2 per jaar, exclusief BTW
Huurprijs 5e verdieping: € 160,00 per m² per jaar, exclusief BTW

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten: Verrekenbaar voorschot van € 35,- per m² per jaar, te vermeerderen met de geldende btw. Voor de parkeerplaatsen geldt een verrekenbaar voorschot van € 18,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met de geldende btw.

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Huurbetaling: De totale betalingsverplichting dient per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan