Resultaten laden ...

Stationsplein 1

15 - 1.000 m2 kantoorruimte te huur in Sittard

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Sittard-Centrum

Kantoorruimte te huur Stationsplein 1 (Sittard)

Ben je op zoek naar een representatieve kantoorruimte in het centrum van Sittard? Op deze vestigingslocatie aan het Stationsplein 1 in Sittard zijn nog meerdere kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. De ruimtes zijn te huur op flexibele voorwaarden en met verschillende afmetingen. Het gebouw is direct gelegen tegenover het treinstation van Sittard. Mede hierdoor is dit gebied te kenmerken als een dynamische locatie waar werken, wonen en vrijetijdsvoorzieningen samenkomen. In de directe omgeving zijn meerdere bistro’s en restaurants gelegen waar je kan genieten van een gezonde lunch. Daarnaast zijn er in de directe omgeving meerdere supermarkten en winkels gelegen.

Huurprijzen Stationsplein 1 (Sittard)

Kantoorruimtes op deze locatie zijn te huur op flexibele voorwaarde en in verschillende metrages. Heeft jouw organisatie behoefte aan een ruimte voor ongeveer twee personen? Deze ruimtes zijn al te huur voor € 175,- per maand. Toch liever een grotere kantoorruimte willen huren? Er zijn ook ruimtes beschikbaar van 32 m2 kantoorruimte. Deze zijn al te huur vanaf € 525,- per maand. De ruimtes hebben een hoogwaardig opleveringsniveau en zijn voorzien van topkoeling, centrale verwarming, nette systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen en nette wanden. Benieuwd naar alle mogelijkheden binnen het gebouw? Lebe biedt u de mogelijkheid tot het huren van een kantoorruimte binnen dit object op basis van uw wensen. Dus wilt u een kantoor huren in Sittard? Dan bent u bij Lebe aan het juiste adres.

Faciliteiten

Als huurder van een kantoorruimte kan je gebruik maken van alle faciliteiten binnen het gebouw. Denk hierbij aan het gebruik van de bemande receptie service die jou en je klanten verwelkomen en het gebruik van een afgesloten parkeerterrein achter het gebouw. Wil je een vergadering organiseren op kantoor? Binnen het gebouw zijn voldoende vergaderfaciliteiten beschikbaar om een succesvolle vergadering te organiseren. Daarnaast worden op deze locatie regelmatig netwerkevents georganiseerd.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen nabij het treinstation van Sittard. Daarnaast ligt op slechts enkele minuten lopen het gezellige centrum van Sittard met talloze winkels. Ook de bereikbaarheid van het kantoorgebouw is uitstekend te noemen. Door middel van het trein- en busstation voor het gebouw zijn andere steden en omliggende gemeenten gemakkelijk bereikbaar. Ook met de auto is het gebouw goed bereikbaar. Het gebouw ligt op korte afstand van de N276, welke een directe verbinding heeft met de A2.