Resultaten laden ...

Stationsplein 10

320 - 543 m2 kantoorruimte te huur in Zutphen

Kenmerken

Huurprijs € 54.300 /jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Nieuwstad en Coehoornsingel

TE HUUR | Turn-key kantoorruimte op de begane grond naast het NS-station in Zutphen!

Op een uitstekende zichtlocatie biedt REBO Bedrijfsmakelaars in het markante gebouw deze nette kantoorruimte gelegen aan het Stationsplein in Zutphen aan. De kantoorruimte beschikt over een eigen luxe entree, een ruimte frontbreedte en verschillende luxe afgewerkte spreekkamers. De kantoorruimte is momenteel onderverdeeld in verschillende ruimtes maar kan grotendeels naar eigen wens worden ingedeeld. Daarnaast kan er gratis gebruik worden gemaakt van de ondergrondse fietsenstalling. Deelverhuur vanaf 320 m² mogelijk.

Locatie
Het object bevindt zich in het centrum van Zutphen. De bereikbaarheid van de locatie is optimaal te noemen. Het bevindt zich namelijk direct naast het NS-station/busstation en ook verschillende autowegen zijn nabij gelegen.

Oppervlakte
De totaal beschikbare huuroppervlakte van de kantoorruimte is gelegen op de begane grond en bedraagt ca. 543 m².

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Huurprijs:
Ingroeihuur: € 54.300,- per jaar, te vermeerderen met servicekosten en omzetbelasting.

Servicekosten
€ 35,- per vierkante meter per jaar (prijspeil 2024).

Opleveringsniveau
Het object beschikt in de huidige staat over de volgende voorzieningen:
- Een pantry;
- Toiletgroepen;
- Systeemplafond met verlichting;
- Eigen aansluitingen op de nutsvoorzieningen;
- CV verwarming;
- Databekabeling;
- Top koeling.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Zutphen valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan 'Nieuwstad-Stationsplein' en heeft de bestemming 'kantoor'. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Huurtermijn
5 + 5 jaar verlenging, thans in overleg met de verhuurder.

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Per direct.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Telefoon: 0570 – 608 900

=======================================================

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend

Lees meer op onze website:
http://www.rebogroep.nl