Resultaten laden ...

Stevinweg 2 12

26 m2 kantoorruimte te huur in Zeewolde

Kenmerken

Perceeloppervlakte 1259 m²
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Centrum

Midden in het centrum van Zeewolde bieden we een mooie kantoorruimte aan. Het kantoor is gelegen op de 1e etage en is bereikbaar met de lift of met de trap. In het kantorencomplex zijn op de 1e en 2e etage voornamelijk zorg- en maatschappelijke bedrijven gevestigd. Op de begane grond zijn detailhandel-, horeca- en dienstverlenende bedrijven actief. Hetgeen we aanbieden bestaat uit een kantoorruimte van 26 m². Het kantoor is mooi gelegen met uitzicht over het centrum van Zeewolde. Omdat het kantoor aan het eind van de gang op de bovenste etage is gelegen kun je gefocust aan het werk. Heb je meer ruimte nodig? Er zijn meerdere kantoren beschikbaar direct aansluitend aan dit kantoor en tevens op een andere verdieping.

Begane grond

Via de gezamenlijke entree is er toegang tot de lift en het trappenhuis. Bij de ingang vind je de brievenbussen en een tableau met een overzicht van de aanwezige bedrijven.

Eerste verdieping

Met in het midden de gang loop je langs de verschillende kantoorruimten aan je linker- en rechterkant. Aan het eind van de gang aan de linkerkant bieden we dit kantoor te huur aan: een kantoor met een oppervlak van 26 m². Vanuit het kantoor heb je een prachtig uitzicht over het centrum van Zeewolde. Het kantoor beschikt over een airco, een systeemplafond, glasvezelaansluiting en verwarming.
Het gaat hier om een heel fijne locatie. Er is altijd meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de deur en alle faciliteiten liggen hier aan je voeten.
Op de verdieping is een gemeenschappelijke pantry aanwezig en een toiletgroep. De aanwezige meubels zijn eventueel ter overname.

Bijzonderheden

- Bouwjaar: 1990
- VVO ca.: 26 m²
- Inhoud ca. 80 m³
Huurprijs: € 368,- per maand excl. BTW.
Servicekosten € 145,- per maand excl. BTW, dit is inclusief voorschot elektra, water en gas.
Borg € 1.000,-
Huurperiode per 2 jaar, telkens verlengd met 2 jaar.
Beschikbaar per direct.

Er zijn ook meer kantoren zijn beschikbaar:
Unit 10: 28 m² voor € 397,- per maand
Unit 11: 18 m² voor € 255,- per maand
Unit 13: 16 m² voor € 227,- per maand
Unit 23: 33 m² voor € 468,- per maand