Resultaten laden ...

Stevinweg 2 24

32 m2 kantoorruimte te huur in Zeewolde

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Centrum

Midden in het centrum van Zeewolde bieden we een mooie kantoorruimte aan. Het kantoor is gelegen op de 2e etage en is bereikbaar met de lift of met de trap. In het kantorencomplex zijn op de 1e en 2e etage voornamelijk zorg- en maatschappelijke bedrijven gevestigd. Op de begane grond zijn detailhandel-, horeca- en dienstverlenende bedrijven actief. Hetgeen we aanbieden bestaat uit een kantoorruimte van 32 m². Het kantoor is heel mooi gelegen met uitzicht over het centrum van Zeewolde. Omdat het kantoor aan het eind van de gang is gelegen en op de bovenste etage heb je hier alle rust en kan je gefocust aan het werk.

Begane grond

Via de gezamenlijke entree is toegang tot de lift en het trappenhuis. Bij de ingang zijn de brievenbussen en een tableau met een overzicht van de aanwezige bedrijven.

Tweede verdieping

Met in het midden de gang loop je langs de verschillende kantoorruimten aan je linker- en rechter kant. Aan het eind van de gang aan de rechterkant bieden we dit kantoor te huur aan: een kantoor met een oppervlak van 32 m². Vanuit het kantoor heb je een prachtig uitzicht over het centrum van Zeewolde. Het kantoor beschikt over een airco, een systeemplafond, glasvezelaansluiting en verwarming.
Het gaat hier om een heel fijne locatie. Er is altijd meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de deur en alle faciliteiten liggen hier aan je voeten.
Op de verdieping is een gemeenschappelijke pantry aanwezig en een toiletgroep. De aanwezige meubels zijn eventueel ter overname.

Bijzonderheden

Kenmerken:
- Bouwjaar: 1990
- VVO ca.: 32 m²
- Inhoud ca. 90 m³

- Huurprijs: € 460,-- per maand excl. BTW.
- Servicekosten € 145,- per maand excl. BTW, dit is inclusief elektra, water en gas.
- Borg € 1.000,-
- Huurperiode per 2 jaar, telkens verlengd met 2 jaar.

- Beschikbaar per direct