Resultaten laden ...

SugarCity
|
Suikersilo-Oost 1

80 - 7.640 m2 kantoorruimte te huur in Halfweg

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Bedrijventerrein Sugar City

SUIKERSILO'S
Nét onder de rook van Amsterdam staan de inmiddels iconische SuikerSilo’s. Deze dienden decennialang als suikeropslag voor de naastgelegen suikerfabriek. Tegenwoordig vormen de twee 50-meter hoge torens, met hun ultramoderne kantoren en showrooms, een dynamische werkomgeving voor verschillende creatieve bedrijven. Waar overdag de grootte en de unieke raampartijen opvallen, veranderen de torens ‘s avonds in een fonkelend kleurenspel.

Van bedrijfsruimte tot showroom
De SuikerSilo’s hebben ruimtes te huur vanaf 81 m² (VVO). Dit is één achtste deel van een complete etage. De ruimtes zijn modulair, (bij)huren kan per kwart etage met de optie tot het huren van een complete verdieping. Op iedere verdieping zijn een luxe toiletgroep en vier pantry’s te vinden. Wie op zoek is naar een unieke kantoorruimte of showroom met een perfecte ligging, is bij de SuikerSilo’s aan het juiste adres.

HISTORIE
In 1863 opende de suikerfabriek. Hier werden bieten verwerkt tot suiker. De silo’s deden dienst als suikeropslag. De fabriek was jarenlang in handen van de Centrale Suiker Maatschappij, en tot aan de sluiting in 1992 werd hier suiker gemaakt. De naam SugarCity is dan ook een mooie ode aan deze periode. Alhoewel het gebied nu her-ontwikkeld wordt tot een grootschalig outletcentrum met omliggende voorzieningen, zijn de vele historische elementen goed bewaard gebleven.

OPPERVLAKTE:
Totaal per Silo ca. 7.640 vierkante meter v.v.o. (oppervlakten incl. 12 % opslag algemene ruimten).

• ¼ unit is circa 175 m² groot
• 1 etage is circa 700 m² groot

OPLEVERINGSNIVEAU:
- Verwarming- en koelinstallatie;
- Warmte- en koude opwekkingd.m.v. grondwarmte (energiezuinig);
- Gemeenschappelijke toiletunits;
- Videofoon;
- Glazen liften;
- Voldoende parkeergelegenheid;
- Bezoekersplaatsen;
- Ontruimingsinstallatie / brandslanghaspels;
- Toegangssysteem.

HUURPRIJZEN
Kantoorruimte:
Vanaf € 175,00 per m² per jaar te vermeerderen met service- en elektrakosten en BTW.

Huurprijs parkeerplaats
€ 1.200,00 per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Huuringangsdatum
In overleg.

Huurtermijn
In overleg.

BEREIKBAARHEID:
Per auto:
Vanuit Haarlem en Amsterdam zijn de SuikerSilo’s zeer goed te bereiken via de N200. De N200 heeft direct aansluiting op de A9 richting Den Haag en Utrecht.

Per openbaar vervoer:
Ook via het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Direct voor de deur ligt Station Halfweg-Zwanenburg. Vier keer per uur vertrekt hier een trein van en naar Haarlem – Amsterdam. Ook buslijn 80 (Interliner) stopt voor de deur. Buslijn 179 stopt bij de halte Oranje Nassaustraat te Halfweg. Dit is op 5 minuten loopafstand van de Silo’s.

Lees meer op onze website:
http://www.trec.nl

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan