Resultaten laden ...

Sumatrakade 1485

69 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 1.349 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Oostelijk Havengebied

Kantoor-/praktijkruimte met een warme, open en rustgevende uitstraling op een toplocatie aan het IJ in Amsterdam. Het betreft een zelfstandige unit op het Java-eiland, met een schitterend uitzicht over het water, grenzend aan het pas gebouwde Hotel Jakarta en dichtbij Pakhuis De Zwijger, het Muziekgebouw aan 't IJ en Station Amsterdam Centraal. De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets.

Algemeen
Kantoor-/praktijkruimte: circa. 69 m2 BVO

Indeling
Het te verhuren object, op de plattegrond aangegeven als ‘ruimte 2’ , bevindt zich op de eerste verdieping en is als volgt ingedeeld:

1 eigen toegangshal (mogelijk wachtruimte), 1 pantry, 3 praktijk-/werkruimtes, waarvan twee met uitzicht over het IJ en een over de gemeenschappelijke binnentuin, en 1 doucheruimte. Door de grote raampartijen hebben alle vertrekken een lichte en ruime uitstraling.

De verdieping wordt gedeeld met één andere huurder (ruimte 1). Beide huurders hebben gezamenlijk toegang tot de verdieping via een centrale hal, waar zich ook het toilet bevindt.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op de openbare weg via betaling of een vergunningensysteem. Er kunnen twee bedrijfsvergunningen worden verkregen. Informatie hierover kan bij de gemeente Amsterdam worden opgevraagd.

Ligging
Het Java-eiland kent een sterke eigen identiteit. Qua architectuur vormt het een verrassende combinatie van historische en hedendaagse elementen. Architect Sjoerd Soeters tekende voor het stedenbouwkundig plan, met een aantrekkelijke mix van woningen en kleinschalige bedrijven. Daarnaast bepalen kleine dwarsgrachtjes, Venetiaans ogende fiets- en loopbruggetjes en postmodernistische grachtenhuizen het beeld. De ligging, midden in het Oostelijk havengebied en dichtbij de oude binnenstad van Amsterdam, is uniek.

Bereikbaarheid
De locatie is met de auto zeer goed bereikbaar. De oostelijke kant van de Ring A10 (oprit S114) binnen 10 minuten, de westelijke kant (oprit S101 / S102) in minder dan een kwartier.

Ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer (tram, bussen, pont Oostveer) is uitstekend. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 2 min. loopafstand. Sneltram 26, aan de overzijde van de Jan Schaeferbrug, rijdt in 4 minuten naar het CS.

Bestemming
Het huidige bestemmingsplan staat onder andere kantoren, klinische en zorg- en welzijnsorganisaties en dienstverlenende bedrijven toe. (Het betreft een ‘Gemengde-1 bestemming’.)

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorverdieping
• Douche ruimte
• Glasvezel voorzieningen voor snel internet
• Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en te openen ramen
• Internet - en telefonie aansluiting
• Kabelgoten
• Kamerindeling
• Lift
• Linoleum
• Mechanische ventilatie
• Pantry’s
• Parket
• Plafond verlichting
• Stucwerkwanden en plafond
• Toiletruimte
• Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs: €1.349,- per maand

Huurtermijn: 3 jaar

Servicekosten en btw: In overleg

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a

BW met de benodigde aanvullingen.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================