Resultaten laden ...

Tereyken 24

118 m2 kantoorruimte te koop in De Moer

Kenmerken

Prijs € 1.895.000 k.k.
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen Milschot-Tereyken

In het buitengebied tussen gemeente Laarbeek en gemeente Gemert ligt deze, in zeer uitzonderlijke stijl gebouwde villa met zeer riante en luxe kantoor-/ praktijkruimte van ruim 118 m². Zowel het woonhuis als de kantoorruimte zijn ontworpen en gebouwd met hoogwaardige en uiterst duurzame materialen, waardoor energielabel A+++ gerealiseerd is. Gelegen op een perceel van ruim 3.400 m² temidden van natuur en landerijen is dit een eldorado voor bijvoorbeeld bedrijven die retraites of heisessies organiseren, maar natuurlijk ook voor individuele coaching. In het kantoor-/praktijkdeel is tevens de mogelijkheid om cliënten op een luxe manier te laten overnachten. De binnenzijde van zowel de kantoor-/ praktijkruimte als de villa hebben een open en licht karakter, waarbij de hoge raampartijen zorgen voor een permanente panoramische view over het perceel en de omliggende natuur. Alle ruimtes zijn functioneel en zeer ruim van opzet, waarbij de intimiteit gewaarborgd blijft door de afwerking met veelal natuurlijke materialen. De kantoor-/ praktijkruimte beschikt over een separate entree, met luxe keukenruimte, sanitaire voorzieningen, grote vergaderruimte op de begane grond en een fraaie ontspanningsruimte op de eerste etage. Op de eerste etage is tevens een riante slaapkamer met zeer luxe badkamer aanwezig.

De woning telt o.a. 4 slaapkamers, 3 badkamers en een grote inpandige garage. De unieke architectuur van deze villa komt volledig tot zijn recht in deze fraaie landschappelijke omgeving door het vele gebruik van materialen als hout en leisteen. Voor de tuinliefhebber is deze waanzinnige groenrijke en privacy biedende achtertuin met o.a. een fruitboomgaard een lust voor het oog.

Dit markante object is gelegen in de Gemeente Gemert-Bakel, temidden van natuurgebieden De Biezen en Grotelsche Heide, aan het riviertje De Snelle Loop, direct grenzend aan de uit de 14e eeuw daterende gereconstrueerde landweer. Deze villa én haar uniek perceel biedt u zowel binnen als buiten de gelegenheid om in uw eigen omgeving heerlijk tot rust te komen. De uitstekende geografische ligging is ideaal te noemen omdat u zich binnen slechts dertig autominuten in zowel Eindhoven als ‘s-Hertogenbosch bevindt.

Energie management:

• Het energiemanagement is automatisch geregeld. De kantoor-/ praktijkruimte en de woning zijn gasloos, en hebben een energielabel A+++ en zeer lage energiekosten;
• De triple beglazing is aan de westzijde warmte werend;
• De kantoor-/ praktijkruimte en de woning zijn voorzien van 48 zonnepanelen;
• Aardwarmtepompen met 5 bronnen;
• De kantoor-/ praktijkruimte en de woning zijn voorzien van vloerverwarming én vloerkoeling;
• De kantoor-/ praktijkruimte en de woning zijn voorzien van IsoVlas isolatie, IsoVlas isolatie onderscheidt zich op aspecten van warmteaccumulatie, vochtregulatie, geluidsisolatie, gezondheid en duurzaamheid;
• Elektrische oplaadpunten aanwezig, waaronder 4 fietslaadplaatsen en 2 autolaadplaatsen;
• De afvoer van de douches zijn voorzien van een W.T.W. unit;
• 0 op de meter mogelijk, een echte one of a kind!

Algemene kenmerken:

• Domotica installatie (Gira), waarop de zonwering, verlichting, verwarming, sauna en ventilatie is aangesloten;
• Op diverse plaatsen sensorverlichting en smart LED toegepast;
• De kantoor-/ praktijkruimte en de woning zijn met duurzame materialen uitgevoerd waaronder Fins vuren hout met FSC-keurmerk, gemodificeerd Fraké hout, leisteen dak en wandbekleding en zink;
• Alle kozijnen en ramen zijn gemaakt van onderhoudsvrij aluminium;
• Elektrische lamellen aanwezig voor regulering van zonlicht in woonkamer en keuken;
• 10 parkeerplaatsen op eigen terrein;
• Elektrische toegangspoort mét intercom;
• Perceel beschikt over een beregeningsinstallatie en avondverlichting;
• Unieke rust, privacy en groenrijke omgeving, grenzend aan natuurgebied van Rijkswaterschap. De Biezen en Grotelsche Heide zijn gelegen aan het riviertje De Snelle Loop, wat direct grenst aan de uit de 14e eeuw daterende gereconstrueerde landweer.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan