Resultaten laden ...

Transistorstraat 10

3.770 m2 kantoorruimte te huur in Almere

Kenmerken

Huurprijs € 75 m²/jaar
Aantal parkeerplaatsen 109
Huur parkeerplaats € 500 /parkeerplaats/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Gooisekant
Bedrijventerrein GOOISEPOORT 1E&2E FASE
Bouwjaar 2001
Energielabel A+
Aantal bouwlagen 6

Namens de huidige huurder Dela biedt Solved onderstaande kantoorruimte te huur aan. Solved werkt exclusief voor huurders en eigenaar-gebruikers van commercieel vastgoed

Het kantoor bestaat in totaal uit 3.778 m² kantoorruimte, verdeeld over de begane grond en vijf verdiepingen. Het pand is gelegen aan de Transistorstraat 10, aan een relatief rustig straat gelegen op een bedrijventerrein. Het kantoorpand heeft een goede bereikbaarheid met de auto en/of openbaar vervoer.

Het bedrijfspand beschikt over een compleet inbouwpakket en over 109 parkeerplaatsen op eigen terrein. Op het bedrijvenpark Gooise Poort is breedbrand internet via glasvezel, een kinderopvang en een hotel. Reeds gevestigde bedrijven zijn Countus, Antea, Arizona, Accenture en Bastion Hotel.

Bereikbaarheid
De Transistorstraat 10 in Almere is goed bereikbaar met verschillende vervoermiddelen. Het kantoorpand is te bereiken met de auto via de A6 afslag 5 (Almere Buiten-West)

Met het openbaar-vervoer is kantoorpand te bereiken via station Almere Centrum, vanaf waar de bus gaat richting Homeruskwartier. Vanaf hier is het ca. 15 minuten lopen naar Transistorstraat.

Vloeroppervlakte
De totale beschikbare metrage heeft een verhuurbare vloeroppervlakte van ca. 3.778 m² verdeeld over 5 bouwlagen. Deelverhuur per verdieping is mogelijk.

Verdieping
Metrage (in m²):
Begane grond 520 m² v.v.o
1e verdieping 710 m² v.v.o
2e verdieping 730 m² v.v.o
3e verdieping 730 m² v.v.o
4e verdieping 730 m² v.v.o
5e verdieping 350 m² v.v.o

Huurprijs
€ 75,00 per m² v.v.o per jaar. Te vermeerderen met BTW

Parkeerplaats
€ 500,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW

Servicekosten
In nader overleg

Huurindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
In overleg, de lopende huurovereenkomst loopt t/m 31 mei 2025. Een langere huurtermijn is uiteraard mogelijk.

Opzegtermijn
12 maanden

Betaling
Huur, servicekosten en BTW

Zekerheidstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

Oplevering
Het gebouw wordt opgeleverd inclusief een compleet inbouwpakket zoals vloerbedekking, systeemwanden, databekabeling en bedrijfsrestaurant. Overname van meubilair is mogelijk.

Aanvaarding
Per direct

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet Btw-plichtig is zal de Btw-compensatie nader worden vastgesteld.

Energielabel
A+