Resultaten laden ...

Tussen Meer 1 B

15 - 180 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Osdorp-Oost

Moderne en luxe kantoorruimtes per direct beschikbaar voor juridische, administratieve en financiële dienstverlening.

Gelegen in het hart van de Amsterdam Nieuw West biedt deze ruimte alles wat u nodig heeft om succesvol te zijn. U hoeft alleen uw laptop aan te sluiten en kunt direct starten met werken.

Dit kantoorgebouw is recent volledig verbouwd en hoogwaardig gerenoveerd en wordt ‘turn-key’ opgeleverd. De kantoren zijn voorzien van moderne installaties. Dit kantoor bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van 180m2 welke in delen vanaf +/- 15m2 te huur zijn.

Onze kantoorruimte is volledig gemeubileerd en is uitgerust met alle faciliteiten die u nodig heeft. De kantoren zijn oa voorzien van airconditioning, internet- en telefoonaansluitingen, en een keuken.

Bovendien is de locatie zeer gunstig gelegen met een goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Dit kantoor is centraal gelegen in het centrum van Amsterdam Nieuw West en is optimaal te bereiken met het OV als ook met de auto. De tramhalte is voor de deur en u bent met de auto binnen 5 minuten op de Ring A10.

Of u nu een startend bent of al enige tijd in het vak zit, onze kantoorruimte biedt u de perfecte locatie om uw praktijk te laten groeien.

Deze kantoorruimte is bestemd voor diegenen die op zoek zijn naar een professionele en inspirerende omgeving om te werken. Wij bieden ook de flexibiliteit om te kiezen voor een flexibele huurovereenkomst, zodat u zich niet vastlegt aan een lange huurperiode.

Opleveringsniveau:
- Volledig ingericht kantoor
- Entree voorzien van intercom- en video-installatie;
- Representatieve ontvangstruimte;
- Repro-ruimte met kopieerapparaat
- Keuken
- Sanitaire groep;
- Airconditioning;
- Systeemplafonds voorzien van armaturen;
- Kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon, voorzien van wandcontactdozen;
- Snelle internetverbinding

Sectoren:
- Advocatuur
- Juridische sector
- Thuiszorg
- Boekhouding etc.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan