Resultaten laden ...

Wassenaarseweg 80

1.309 - 2.622 m2 kantoorruimte te huur in Den Haag

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Arendsdorp

ALGEMEEN
Het kantoorgebouw aan de Wassenaarseweg 80 in Den Haag is in de late jaren 30 ontworpen door de beroemde architect J.J.P. Oud en heeft in 1993 de monumentale status gekregen. Het gebouw heeft bijzonder ruime verhoudingen wat zorgt voor een unieke karakteristieke werkplek. De brede trappenhuizen en centrale hal creëren een moderne werkomgeving.

Onlangs is gestart met de grootschalige renovatiewerkzaamheden van het monumentale gebouw. Zowel de entree, de algemene ruimtes en de kantoorvloeren worden volledig gerenoveerd en met een hoogwaardig opleveringsniveau aangeboden. Hierbij is veel aandacht besteed aan het ontwerpen van heldere en rustige omgeving zowel visueel als akoestisch. Diverse voorzieningen zoals een vergadercentrum, receptiediensten en banqueting mogelijkheden zijn tegen nader te bepalen condities mede te gebruiken.

ADRES
Wassenaarseweg 80 (2596 CZ) Den Haag.

OPPERVLAKTE
De totale oppervlakte van het gebouw bedraagt circa 7.792 m² VVO kantoorruimte.

Verdieping - Metrage
1e: circa 1.313 m² VVO - 2 units van elk ca. 656,5 m²
2e: circa 1.309 m² VVO - 2 units van elk ca 654,5 m²

Bovenstaande metrages zijn conform de huidige NEN2580 meetstaat d.d. 2001. Een nieuw op te stellen meetstaat volgt na de renovatiewerkzaamheden.

PARKEREN
In totaal zijn er 96 parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: ’s-Gravenhage
Sectie: X
Nummer: 5418
Grootte: 12.265 m²
Omschrijving: BEDRIJVIGHEID (KANTOOR)

HUURPRIJS
Op aanvraag.

Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht geldt een nader te bepalen percentageopslag op bovengenoemde huurprijzen.

BTW STATUS
Verhuurder wenst te opteren voor een BTW belaste verhuur.

Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur.
In dit geval wordt de overeengekomen kale huurprijs, zonder de omzetbelasting, dusdanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn als voorschot bij vooruitbetaling verschuldigd, op basis van jaarlijkse nacalculatie.

De servicekosten bedragen € 65,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURPRIJSBETALING
Per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met verlengingsperioden van 5 (vijf) jaar.

OPLEVERING
Het hele gebouw wordt momenteel grootschalig en hoogwaardig gerenoveerd.

De kantoorruimtes worden hoogwaardig opgeleverd en zijn voorzien van:
- Energielabel B;
- Vernieuwd semi-verdekt systeemplafond;
- Bemande receptie;
- Te openen ramen;
- Koffiebar incl. (ontbijt)broodjes, taartjes etc.;
- Lobby;
- LED verlichting met daglichtregeling en bewegingsensoren;
- Gesausde wanden en kolommen;
- Geëgaliseerde vloeren;
- Vernieuwde inductie-units t.b.v. koeling, regelbaar op stramien van 4 meter;
- Schoonmaak en sanitaire voorzieningen;
- Vernieuwde toiletgroepen;
- Banqueting;
- Mogelijkheid tot verzorgen van (dagelijkse) lunch, borrels, feesten en partijen;
- Vergadervoorzieningen met catering;
- Koffieapparaten – mogelijkheid tot aanschaf / huur, onderhoud en verzorging.

AANVAARDING
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie, ter grootte van 3 (drie) kalendermaanden huur en servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW conform het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals op 30 januari 2015 vastgesteld en op
17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

LOCATIE
Het kantoorgebouw ligt op een representatieve locatie in de wijk ‘Benoordenhout’ in Den Haag. Verder zijn in dit gebied o.a. de ANWB en Shell met hun (hoofd)kantoren gevestigd. Op loopafstand bevindt zich het winkelgebied aan de Van Hoytemastraat met diverse winkels en eetgelegenheden.

BEREIKBAARHEID
Wassenaarseweg 80 is gelegen aan het landgoed Arendsdorp in Den Haag in de wijk Benoordenhout. Het kantoorgebouw heeft een unieke positie op de Haagse markt; de combinatie van professionele kantoorruimte in een natuurrijk omgeving biedt een zeer aangename werkomgeving. Op loopafstand bevindt zich de Van Hoytemastraat met diverse winkels en eetgelegenheden.

Auto:
Het kantoor is goed te bereiken met de auto, uitvalswegen zoals de A4, A12 en A13 bevinden zich op zo’n 5 minuten rijden.

Openbaar vervoer:
Per openbaar vervoer is er een direct busverbinding (lijn 18) naar NS Station Den Haag Centraal en Den Haag Holland Spoor.

BESTEMMING
De kantoorruimte valt binnen de bepalingen van het vigerende bestemmingsplan ‘Oostduin- Arendsdorp’ en heeft de enkelbestemming ‘kantoor -1’.

ENERGIELABEL
De kantoorruimte beschikt over een energielabel B.

COURTAGE
Mocht door bemiddeling van Nadorp Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen, dan zult u ons hiervoor geen courtage verschuldigd zijn.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld en uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor geadresseerde. De projectinformatie is geheel vrijblijvend en geldt slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden.