Resultaten laden ...

Wijnstraat 139

98 m2 kantoorruimte te huur in Dordrecht

Kenmerken

Huurprijs € 21.000 /jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Wijnstraat en omgeving

Op zoek naar kantoorruimte midden in het historisch stadscentrum? Op een prachtige locatie gelegen komt deze ruimte binnenkort beschikbaar!

De kantoorruimte maakt onderdeel uit van het appartementencomplex "De Vier Winden" gelegen aan de Wijnstraat. Op de begane grond is de volledig afgewerkte kantoorruimte beschikbaar voor verhuur of verkoop. Dit karakteristieke gebouw, gelegen in de historische binnenstad van Dordrecht, heeft een ruime begane grond van circa 98 m2, perfect voor diverse zakelijke mogelijkheden. Het heeft een reeds ingedeelde kamerindeling met eigen entree en vier ruimtes. Er bevindt zich in de hal een apart toilet en pantry ruimte.

Locatiegegevens:
Het object is gelegen in de historische binnenstand van Dordrecht, aan de Wijnstraat. De Wijnstraat loopt van de Groothoofdspoort naar de Tolburg bij het Scheffersplein. De Wijnstraat wordt hier vervolgd onder de naam Groenmarkt. De straat is een oud dijklichaam langs de oude haven van Dordrecht. Aan wat tegenwoordig de oneven zijde is, staat de oudste bebouwing van de straat. De straat telt ruim 60 rijksmonumenten.

Parkeren:
Bij het gehuurde zijn geen vaste parkeerplekken beschikbaar. Bezoekers kunnen gemakkelijk, betaald parkeren aan de Grote Markt of aan de straat.
Het NS-station Dordrecht CS is op loopafstand (10 min) en bussen stoppen aan de Wijnstraat op ca. 150 meter. In de achtergelegen tuin is een fietsenstalling aanwezig.

De ruimte is op dit moment voorzien van onder andere:
- afgewerkte houten vloer;
- separate toiletruimte;
- separate pantry;
- airco;

Huurprijs:
€ 1.750 per maand excl. BTW.

Koopprijs:
€ 260.000 k.k.

Bij verhuur bedraagt de servicekosten:
€ 25 per maand excl. BTW

Huurbetaling:
Per maand vooruit te voldoen.

Huurtermijn:
In overleg.

Oplevering:
In overleg beschikbaar.

Opmerking:
Huurder dient zelf een contract af te sluiten voor NUTS voorzieningen.

Zekerheidstelling:
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal een kwartaalverplichting.

VVE:
Actieve VVE aanwezig, stukken opvraagbaar, bijdrage per maand € 149,00

Interesse gewekt voor deze unieke locatie? Bel of mail ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak en u kunt ter plaatse kijken.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.