Resultaten laden ...

Wilhelminalaan 3

263 - 790 m2 kantoorruimte te huur in Hillegom

Kenmerken

Huurprijs € 90 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed

Voor verhuur bieden wij een hoogwaardig- en turn-key afgewerkte praktijk-/kantoorruimte op de begane grond alsmede zeer aantrekkelijke kantoorruimte met een uniek panoramisch uitzicht, gelegen op de 2e verdieping aan. De beschikbare ruimtes zijn gelegen in het nieuwe hoofdkantoor van woonstichting Stek.

Stek werkt dagelijks keihard aan het bieden van betaalbare woonruimte voor hen die het nodig hebben. Samen met haar bewoners en maatschappelijke partners gaat Stek ook bredere sociale problematiek te lijf. Stek wil dan ook meer dan graag verhuren aan een organisatie die dezelfde kernwaarden heeft en idealen nastreeft. Een fijn woon- en leefklimaat voor íedereen in de Bollenstreek. Draagt uw organisatie hier op de een of andere manier aan bij? Wij gaan graag met u in gesprek!

De praktijkruimte op de begane grond zal turn-key afgewerkt worden door- en voor rekening van de verhuurder. De kantoorruimte op de 2e verdieping is reeds net afgewerkt en onder andere voorzien van vloerbedekking, modern systeemplafond met verlichtingsarmaturen, WKO- en luchtbehandelingsinstallatie. Verder beschikt de kantoorverdieping, welke middels personenlift bereikbaar is, over 2 eigen dubbele toiletgroepen en een keuken alsmede zongestuurde zonwering. Parkeren is mogelijk op het royale eigen parkeerterrein, welke plaats biedt aan totaal 105 auto’s.

Locatie
Ideale ligging op loopafstand van het dorpscentrum van Hillegom. Hillegom kenmerkt zich door de gunstige ligging ten opzichte van de gemeenten uit de Duin- en Bollenstreek. Op loopafstand bevinden zich bushaltes en daarmee is de locatie tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Oppervlak
Begane grond - Ca. 263 m² VVO praktijk-/kantoorruimte
2e verdieping - Ca. 526,50 m² VVO kantoorruimte

Bestemming/gebruik
Kantoren (zie bijlage). Voor de exacte gebruiksmogelijkheden adviseren wij u contact op te nemen met de gemeente Hillegom.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs:
Vanaf € 90,- per m² per jaar, vrij van BTW

Voorschot servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken). Als huurder dient u zich te conformeren aan het van toepassing zijnde Huishoudelijk Reglement

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Energielabel
De kantoorruimte beschikt, conform een inmiddels weliswaar verlopen energieprestatiecertificaat, over energielabel A+.

Parkeervoorzieningen
Huurder krijgt de beschikking over een nader te bepalen aantal eigen parkeerplaatsen. Daarnaast ook ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op openbaar terrein.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan