Resultaten laden ...

Wilhelminasingel 111

85 - 195 m2 kantoorruimte te huur in Maastricht

Kenmerken

Huurprijs € 1.550 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Wyck

Dit fraaie kantoorpand met monumentale allure is prima gelegen aan de chique Wilhelminasingel in Wyck, aan de rand van het historische centrum van Maastricht. De directe omgeving wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van kantoren (o.a. notariaat, advocatuur en zakelijke dienstverlening) en woningen in karakteristieke herenhuizen binnen het beschermd stadsgezicht van Maastricht. Een uitstekende locatie voor wie zoekt naar een elegante en representatieve huisvesting voor zijn kantoor of praktijk.

De begane grond is reeds verhuurd aan creatieve ondernemers. Voor de verhuur is momenteel in totaal nog ca. 195 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over de 1e, 2e en 3e etage. Iedere etage heeft een eigen toilet; het trappenhuis is gemeenschappelijk. Huur per etage is prima mogelijk, wel wordt de 3e etage enkel gezamenlijk met de 2e etage verhuurd. In het souterrain is nog 1 opslagruimte beschikbaar.

Nog meer ruimte nodig? Het naburige kantoorpand (Wilhelminasingel 113) biedt nog circa 200 m² kantoorruimte.

PARKEREN:
Huur van een extra parkeerplaats is mogelijk. Dit betreft een parkeerplaats in de afgesloten, privé parkeervoorziening van Residentie Centosei, aan de overzijde van het pand. Wel dient hiervoor een separate huurovereenkomst gesloten te worden.
Voor het pand is ruim voldoende, openbare parkeergelegenheid (betaald of vergunning); daarbij is een aantal parkeergarages (Q-Park Colonel en Griend) op loopafstand.

BEREIKBAARHEID:
Het pand bevindt zich op loopstand van het NS- en busstation, en op wandelafstand van de historische binnenstad van Maastricht. Bereikbaarheid per auto is optimaal.

OPPERVLAKTE:
Het totale beschikbare verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt ca. 195 m² welke als volgt is verdeeld in het gebouw:
1e verdieping: 85 m² (genoemde oppervlakte incl. gemeenschappelijk trappenhuis)
2e verdieping: 61 m²
3e verdieping: 50 m² (verhuur gezamenlijk met 2e verdieping)

INDELING:
1e etage:
- 3 kantoorruimtes (resp. ca. 31, 20 en 15 m²)
- Toilet
2e etage:
- 2 kantoorruimtes (resp. ca. 29 en 20 m²)
3e etage:
- 1 kantoorruimte (ca. 40 m²)
- Toilet

VOORZIENINGEN:
• Opslagruimte in souterrain
• Toiletten op resp. 1e en 3e etage

BTW:
Verhuurder opteert voor een met btw-belaste verhuur. Onbelaste verhuur is daarbij bespreekbaar.

BESTEMMING:

Bestemmingsplan: Centrum, Gemengd-2, o.a. kantoor. Aspirant huurders dienen het door hun beoogde gebruik zelf te toetsen aan het ter plaatse vigerende bestemmingsplan.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.