Resultaten laden ...

Wilhelminasingel 111

85 - 111 m2 kantoorruimte te huur in Maastricht

Kenmerken

Huurprijs € 950 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Wyck

Dit fraaie kantoorpand met monumentale allure is prima gelegen aan de chique Wilhelminasingel in Wyck, aan de rand van het historische centrum van Maastricht. De directe omgeving wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van kantoren (o.a. notariaat, advocatuur en zakelijke dienstverlening) en woningen in karakteristieke herenhuizen binnen het beschermd stadsgezicht van Maastricht. Een uitstekende locatie voor wie zoekt naar een elegante en representatieve huisvesting voor zijn kantoor of praktijk.

De begane grond en eerste etage zijn reeds verhuurd aan creatieve ondernemers. Voor de verhuur is momenteel in totaal nog ca. 111 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over de 2e en 3e etage die enkel tezamen kunnen worden gehuurd. Iedere huurder beschikt over eigen toilet; het trappenhuis is gemeenschappelijk.

PARKEREN:
Voor het pand is ruim voldoende, openbare parkeergelegenheid (betaald of vergunning); daarbij is een aantal parkeergarages (Q-Park Colonel en Griend) op loopafstand.

BEREIKBAARHEID:
Het pand bevindt zich op loopstand van het NS- en busstation, en op wandelafstand van de historische binnenstad van Maastricht. Bereikbaarheid per auto is optimaal.

OPPERVLAKTE:
Het totale beschikbare verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt ca. 111 m² welke als volgt is verdeeld in het gebouw:
2e verdieping: 61 m²
3e verdieping: 50 m² (verhuur gezamenlijk met 2e verdieping)

INDELING:
2e etage:
- 2 kantoorruimtes (resp. ca. 29 en 20 m²)

3e etage:
- 1 kantoorruimte (ca. 40 m²)
- Toilet

VOORZIENINGEN:
• Internet

BTW:
Verhuurder opteert voor een met btw-belaste verhuur.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: Centrum, Gemengd-2, o.a. kantoor en praktijk. Aspirant huurders dienen het door hun beoogde gebruik zelf te toetsen aan het ter plaatse vigerende bestemmingsplan.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.