Resultaten laden ...

Willem de Zwijgerlaan 2 A

5 - 100 m2 kantoorruimte te huur in Leiden

Kenmerken

Huurprijs € 250 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Groenoord

Op vijf minuten lopen van station Leiden Centraal is een nieuw kantoorconcept neergestreken genaamd 2LFlexOffices.

2LFlexOffices is de nieuwe hotspot voor flexibel werken in Leiden. Wij bieden werkplekken en vergaderruimtes aan bedrijven van 1 tot 15 medewerkers. Voor een vast bedrag per maand per werknemer bieden we een fullservice werkplek in een hippe en gezonde werkomgeving.

Wij bieden flexibele werkplekken die uitnodigen maar ook uitdagen. Waar werelden elkaar raken, beïnvloeden en versterken. Waar je groepsgewijs kunt (eet)vergaderen, focussen, leren en groeien. Waar het gras groener is dan op welke werkplek in Leiden dan ook. Werkplekken die werkelijk flexibel zijn. Kom het ontdekken bij 2LFlexOffices!

Dit is een pretpark aan creatieve werkplekken waar je dagelijks kan neerstrijken, zonder de noodzaak vooraf te reserveren. Wil je een flexwerkplek, vaste werkplek of een tiny / big office wij bieden die mogelijkheid. De vrijheid om te kiezen waar je zit en met wie: een natuurlijke ‘groene’ omgeving, een open interactieve deelplek of intieme concentratieplek.

Deze plek is voor jou gereserveerd. Voor één persoon, of voor kleinere groepen succesjagers. Een variëteit aan locatieopties, van open tot meer besloten. Kom voorproeven en vraag je proefdag aan.

Voor wie?
2LFlexOffices Leiden is voor ZZP-ers en bedrijven tot ongeveer 15 medewerkers, die duurzaam ondernemen belangrijk vinden.

Flexplek:
Wens je een plek waar je je bedrijfje in kwijt kunt? Een kleine of iets grotere kantoorruimte in Leiden waar je met jouw collega’s vrijheid van ondernemen hebt? Die hebben we ook voor je!
Vergaderruimtes:
Onze vergaderruimtes lenen zich uitstekend voor overleg in combinatie met ontbijt/lunch of borrel. Waar vind je dat? Gelegen naast de werkplekken en aan ons restaurant, maar toch met privacy.
Events:
Onze multifunctionele evenementenhal is een broeiplek van creativiteit en beweging. Waar anders vind je een creatievere ontmoetingsplek zonder dure thematische aankledingen? Alles is er al en wordt in een wenk omgetoverd tot evenementen locatie/presentatieruimte.

Prijzen:
Flexplek vanaf 100 euro per maand.
Vaste Plek vanaf 150 euro per maand inclusief koffie, thee, fruitwater, printren en wifi.
Tiny Office vanaf 250 euro per maand.
Vergaderkamer vanaf 50 euro per halve dag
Evenementenruimte: vanaf 300 euro per halve dag
Overige zalen op aanvraag.

Luchtbehandeling via klimaatsysteem
Ruim voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein
Vlakbij A4 en A44