Resultaten laden ...

Zekeringstraat 1 A

553 - 1.106 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 120 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Westelijk Havengebied
Bedrijventerrein Alfa-Driehoek (niet kadegebonden)

1106 M KANTOORRUIMTE TE HUUR OP TWEEDE ETAGE LABEL A+

Aan de Zekeringstraat in Sloterdijk is 1.106 m VVO kantoorruimte per direct beschikbaar op de tweede verdieping De kantoorruimte is verdeeld in twee vleugels van gelijke grootte. Beide vleugels zijn uitgerust met een eigen pantryruimte, wc-groepen, kabelgoten, inbouwpakket, systeemplafond. Het pand beschikt over energielabel A+, een eigen parkeerterrein met slagboom, luchtbehandelingskast en centrale verwarming. Het pand is goed bereikbaar door de nabijheid van metrostation Isolatorweg, 150m lopen en de ringweg A10, afslag 2. In het naastgelegen gebouw is een state of the art lunchroom gevestigd voor een warme of koude lunch, bespreking of een borreltje na het werk.

De ruimte is per direct beschikbaar voor een huurperiode van vijf jaar met verlenging. De huurprijs is € 125 per m2 per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting en voorschot servicekosten van € 30 per m2 per jaar. De parkeerplaatsen zijn te huur voor € 1.200 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting. Er zijn tot 25 parkeerplaatsen beschikbaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan