Resultaten laden ...

Zekeringstraat 39 A

260 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 120 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Westelijk Havengebied
Bedrijventerrein Alfa-Driehoek (niet kadegebonden)

801 M² KANTOORRUIMTE TE HUUR OP BEGANE GROND LABEL A

Aan de Zekeringstraat in Sloterdijk is 801 m² VVO kantoorruimte beschikbaar op de begane grond. De ruimte beschikt over een eigen volledig uitgeruste pantry, eigen wc’s, een gietvloer, veel daglicht, kabelgoten, systeemplafond, glazen systeemwanden, een extra vrachtdeur en een grote elektra aansluiting (tot 416 kVA). Het pand beschikt over energielabel A, een eigen parkeerterrein voor de deur, een luchtbehandelingskast, centrale verwarming en het pand is 100 meter verwijderd van metrostation Isolatorweg en 300 meter van de ringweg A10. Bij de unit zijn tot 16 parkeerplaatsen beschikbaar.

De ruimte is per direct beschikbaar voor een huurperiode van vijf jaar met verlenging. De huurprijs is € 120 per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting en voorschot servicekosten van € 30 per m² per jaar. De parkeerplaatsen zijn te huur voor € 1.200 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan