Resultaten laden ...

Zernikelaan 6

66 - 276 m2 kantoorruimte te huur in Groningen

Kenmerken

Huurprijs € 3.193 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Universiteitscomplex

Met bijzonder uiterlijk van strakke rastermuren en brede raampartijen is Zernikelaan 6 een futuristisch en opvallend object in de noordkant van de stad. Het pand is gelegen op het Zernike Science Park: bij uitstek dé vestiging van kennisintensieve bedrijven, met name op gebieden als life science en IT. De relatie met het naastgelegen Zernike Campus van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de Hanzehogeschool ligt daaraan mede ten grondslag: veel van de jonge ondernemers op het Zernike Science Park van de RUG of Hanzehogeschool.

Oppervlakte
Voor verhuur wordt aangeboden twee zelfstandige kantoorruimtes ter grootte van in totaal 276m2 V.V.O. op de tweede etage. De ruimtes kunnen zowel in zijn geheel als apart van elkaar gehuurd worden.

Ruimte 205: 210m2 v.v.o.
Stap binnen in deze perfect ingerichte kantoorruimte. Ontdek drie praktische werkruimtes, een ruime vergaderruimte met een innovatief schuifdeursysteem en een werkplek met glaswand.

Deze ruimte is uitgerust met afgesloten pantry met vaatwasser, afgewerkte vloeren, ingebouwde verlichtingsarmaturen, strakke wanden, een mix van systeem- en open plafonds, databekabeling, luchtbehandeling met topkoeling en een elektrisch toegangscontrolesysteem.

Ruimte 233: 66m2 v.v.o.
Afgewerkte open kantoorruimte met een industrieel open plafond, airco-installatie, energiezuinige LED-verlichtingsarmaturen, databekabeling, afgewerkte vloer, luchtbehandeling met mechanische ventilatie, een elektrisch toegangscontrolesysteem, afgewerkte wanden, een (gedeelde) pantry met vaatwasser en koelkast en eventueel een gedeelde vergaderruimte.

De medehuurder op de verdieping staat open voor het delen van de getoonde vergaderruimte en pantry op de verdieping.

Ligging en bereikbaarheid
Het pand is gelegen op het Zernike Science Park: bij uitstek dé vestiging van kennisintensieve bedrijven, met name op gebieden als life science en IT. Met de ligging aan de Ringweg van Groningen is de Zernike Campus via de A7 en de A28 makkelijk te bereiken. Ook met het openbaar vervoer is de Zernike Campus goed te bereiken, op 100 meter afstand bevindt zich een bushalte.

Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bestemmingsplan
Kantoorfunctie

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd met de navolgende voorzieningen:
- Afgewerkte vloeren
- Een mix van open- en systeemplafond
- Pantry
- Gedeelde toiletgroep
- Mechanische ventilatie met topkoeling
- Databekabeling
- Airco installatie
- Verlichtingsarmaturen met LED verlichting
- Toegangscontrolesysteem
- Afgewerkte wanden
- Gedeelde vergaderruimte met medehuurder op de etage.

Huurcondities

Ruimte 205 en 233:
Huurprijs: €3.192,50 per maand excl. btw.

Ruimte 205:
Huurprijs: €2.450,- per maand excl. btw.

Ruimte 233:
Huurprijs: €742,50 per maand excl. btw.

Servicekosten: €50,- per m2 per jaar

Aanvaarding: per direct
Huurtermijn: in overleg
Opzegtermijn: in overleg

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan