Resultaten laden ...

Schweitzerlaan 12

567 m2 kantoorruimte te huur in Groningen

Kenmerken

Huurprijs € 135 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Corpus Den Hoorn-Zuid

Ontdek het Quintushuis: Uw Toekomstige Werkplek aan het Water

Bent u op zoek naar een inspirerende werkplek met een prachtig uitzicht over het water? Welkom in het Quintushuis! Dit pand, dat in 2018 volledig is gerenoveerd, staat bekend als een van de meest healthy workspaces in Noord-Nederland. Met zijn moderne, industriële stijl en duurzame voorzieningen zoals laadpalen en klimaatbeheersende zonwering, is het Quintushuis een pand dat klaar is voor de toekomst.

Voor verhuur wordt aangeboden 275 m2 v.v.o. kantoorruimte gelegen op de begane grond.

Oppervlakte
275 m2 v.v.o.

Ligging en bereikbaarheid
Het Quintushuis bevindt zich op het bedrijventerrein Corpus den Hoorn, aan de rand van Groningen. Het is de ideale plek voor bedrijven die zowel centraal als goed bereikbaar willen zijn.

Het Quintushuis is gemakkelijk bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. Gelegen tussen de A7 en A28, en met een bushalte op loopafstand die u in 10 minuten naar het hoofdstation brengt. De binnenstad is slechts een kwartier fietsen verwijderd.

Parkeren
Het Quintushuis biedt 135 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bestemmingsplan
Dienstverlening

Opleveringsniveau
De ruimte beschikt over een afgewerkte vloer, afgewerkte wanden, zonwering, pantry met vaatwasser, verlichting met inbouwarmaturen, systeemplafond, eigen entree, grote raampartijen aan weerzijden, twee afgesloten werk-/vergaderruimtes, archiefruimte en toiletgroep (m/v).

Huurcondities
Huurprijs: € 135,- per m2 per jaar excl. BTW
Huurtermijn: minimaal 1 jaar
Servicekosten: € 45,- per m2 per jaar
Aanvaarding: 1 januari 2024
Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan