Resultaten laden ...

Zuidlarenstraat 57

50 m2 kantoorruimte te huur in Den Haag

Kenmerken

Huurprijs € 111,00 p.m2.p.j
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Morgenstond-West

 

***** momenteel zijn (bijna) alle units verhuurd, als u op termijn ruimte zoekt kunt u contact openemen voor de wachtlijst *****

***** getoonde oppervlakte en huurprijs zijn indicatief voor het meest voorkomende type unit *****

_____________________________________________________

_____________________________________________________

Bedrijfsunit, geschikt als kantoor, (ontwerp)studio en cursusruimte. 

ZUID57 verhuurt bedrijfsunits aan creatieve en ambachtelijk ondernemers die bezig zijn met ontwerp, design, kunst en cultuur in de breedste zin. In deze fantastische werkomgeving zijn regelmatig 'turnkey' units voor verhuur beschikbaar. Elke bedrijfsunit is nieuw afgewerkt met lichte muren en donkergrijs marmoleum op de vloer. Alle units zijn voorzien van warmtewerend dubbelglas, zonwering.

ZUID57 huisvest een bijzonder mix aan culturele, dienstverlenende en ambachtelijke bedrijven in de wijk Escamp (Den Haag). In het gerenoveerde pand bevinden zich ook Café ZUID57, de filmzaal en het theater van Theater Dakota, de oefenruimtes van Muziekschool ZUID57 en de cursusruimtes van de ArtLabs. Kom ook ondernemen in ZUID57 en maak gebruik van elkaars kennis en netwerk.

Gezamenlijke faciliteiten
Onze receptie ontvangt u en uw gasten en kent ruime openingstijden. U kunt uw unit individueel op alarm zetten en u heeft 7 dagen per week x 24 uur toegang. In het café kunt u met uw relaties terecht voor een hapje en een drankje. ZUID57 is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt voldoende parkeergelegenheid.