Resultaten laden ...

Europaweg-Noord 0 ong

0 m² kavel te koop in Landgraaf

Kenmerken

Prijs € 898.500 k.k.
Functie Kavel
Wijk / Buurt Waubach

Bedrijsmatig bestemde bouwkavel te Landgraaf, op steenworp afstand van de buitenring. Goede ontsluiting richting Brunssum/Schinveld alsmede Eygelshoven (Kerkrade) of andere delen van Landgraaf. In de directe nabijheid is enkel bedrijvigheid, sport (voetbalvelden Abdissenbosch), natuur (Brunssumerheide) en enkele woningen aanwezig. De kavel biedt een behoorlijk bouwvlak.
Vraag geheel vrijblijvend bij ons de quickscan van het bestemmingsplan op. Er zijn diverse toepassingsmogelijkheden. Op basis van de mogelijkheden die de kavel biedt heeft verkoper onder architectuur enkele artist impressions vervaardigd die een beeld bieden van de lay-out en kenmerken van de in potentie te realiseren objecten.

Er is in 2019 een onherroepelijke omgevingsvergunning ‘Europaweg-Noord Landgraaf’ m.b.t. onderhavige kavel afgegeven Dit besluit is vastgesteld op 21 februari 2019. Deze omgevingsvergunning ziet op het ter plekke mogen vestigen van een inrichting voor de op- en overslag en bewerking van diverse afvalstoffen en het plaatsen en in gebruik hebben van een puinbreker. De nadere voorwaarden die gesteld worden aan dit gebruik, zijn nader uitgewerkt in de ruimtelijke onderbouwing behorende bij de aanvraag omgevingsvergunning. Deze maakt eveneens onderdeel uit van voornoemde quickscan.

Locatie:
Het object is gelegen nabij p industrie-handelsterrein "Abdissenbosch". De Buitenring Parkstad Limburg (BPL) is hier in de directe nabijheid aangelegd; een nieuwe snelweg van ca. 26 km lang. Met dit nieuwe traject is de bereikbaarheid van de oostelijke kant van Zuid Limburg enorm verbeterd. Het treinstation van Eygelshoven is op circa 5 autominuten afstand bereikbaar. Snelweg A76 is op circa 15 autominuten te bereiken.

Bestemming:
De locatie Europaweg-Noord ong. te Landgraaf is gelegen in de beheersverordening ‘Buitengebied Noord-West’. Deze beheersverordening is vastgesteld op 28 maart 2013 door de gemeenteraad van Landgraaf. Op basis van de beheersverordening ‘Buitengebied Noord-West’ is aan de kadastrale percelen 187 en 160 de bestemming ‘Bedrijf’ toegekend met bijbehorend bouwvlak.

De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden mogen gebruikt worden voor:
ter plaatse reeds bestaande bedrijven zoals opgenomen in bijlage 1 bij de regels: 'Overzicht bestaande bedrijven';
bedrijven tot ten hoogste categorie 2 zoals opgenomen in bijlage 2 bij de regels: 'Toegesneden lijst van bedrijfstypen' en/of daarmee, naar het oordeel van burgemeester en wethouders, vergelijkbare bedrijven, met de daarbij behorende voorzieningen;

Op de voor ‘Bedrijf’ aangewezen gronden mogen uitsluitend hoofdgebouwen, geen woning zijnde, ten behoeve van het toegestane gebruik; de daarbij behorende bijgebouwen; ondergrondse opslagtanks; de daarbij behorende bouwwerken, geen gebouwen zijnde, worden gebouwd.
Verder is er zogezegd in 2019 een omgevingsvergunning afgegeven voor de op- en overslag en bewerking van diverse afvalstoffen en het plaatsen en in gebruik hebben van een puinbreker.

De quickscan van het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
De onroerende zaak wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd.

Koopgegevens:
Vraagprijs: EUR 75,-/m²

Aanvaarding:
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Kadastrale info: het object is kadastraal bekend:
Gemeente Landgraaf, sectie E, nummers 160+187
Totaal groot: 11.980 m²

Eigendom soort:
Volle eigendom.

Oplevering:
In huidige staat, vrij van huur en bezemschoon.

Verkoop of verhuur van dit object is te allen tijde onder voorbehoud van schriftelijke goedkeuring door eigenaar.

Alle maten en afmetingen zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan