Resultaten laden ...

Bellstraat 2 D

237 m2 winkelruimte te huur in Vlaardingen

Kenmerken

Perceeloppervlakte 123 m²
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt De vergulde Hand
Bedrijventerrein De Vergulde Hand

UNIEK OBJECT - WINKEL / DETAILHANDEL

Moderne bedrijfsunit met riante kantoorverdieping en magazijnruimte, welke tevens te gebruiken is als kantoorruimte of winkel, beschikbaar aan de Bellstraat in Vlaardingen. De Bellstraat maakt onderdeel uit van het bedrijventerrein 'De Vergulde Hand' in Vlaardingen. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Rijksweg A20 (Hoek van Holland-Gouda) bevinden zich op 6 minuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijksweg A4 (Vlaardingen-Pernis).

Ook met het openbaar vervoer is het object goed bereikbaar. Metro Station Vlaardingen West bevindt zich op slechts 200 meter loopafstand met een directe verbinding naar Rotterdam en Hoek van Holland. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 300 meter loopafstand.

De aangeboden bedrijfsunit ligt op de hoek van een bedrijfsverzamelgebouw dat in 2008 grondig is gemoderniseerd. Zodoende heeft de bedrijfsunit een moderne uitstraling en voldoet het aan alle hedendaagse wensen. Door haar uitstraling, functionele indeling met 2 aparte ingangen en een overheaddeur en uitstekende bereikbaarheid is deze bedrijfsunit uitermate geschikt voor bedrijven actief in het midden en kleinbedrijf.

AFMETINGEN
Begane grond: circa. 117 m2 BVO
Eerste verdieping: circa. 120 m2 BVO

PARKEREN
Rondom het gebouw zijn er volop gratis openbare parkeergelegenheden aanwezig.

BESTEMMINGSPLAN
Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ én detailhandel toegestaan.

WINKELRUIMTE/KANTOOR
- Monoliet afgewerkte betonvloer voorzien van een coating
- Brandpreventiemiddelen
- Overheaddeur
- Toiletruimte (op 1e en 2e verdieping)
- Aluminium kozijnen met dubbele beglazing
- Systeemplafond met inbouwverlichting (beneden in showroom en 1e verdieping)
- Pantry voorzien van een close-in boiler
- Stucwerkwanden
- Internet- en telefonieaansluitingen
- CV-installatie
- Wandradiatoren
- Gasheater in magazijn
- Inverter koel- en verwarming op de eerste verdieping en in de showroom beneden
- Patchkast
- Luxaflex

Het object wordt casco opgeleverd.
Huurder kan gebruik maken van de aanwezige CV, alarm, airco en sanitair. Onderhoud, reparatie, vervanging is voor rekening en risico van huurder.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief btw.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen te allen tijde met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.