Resultaten laden ...

Boekhorststraat 147 A

82 - 243 m2 winkelruimte te huur in Den Haag

Kenmerken

Huurprijs € 3.200 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Zuidwal

Algemeen:
Winkel- bedrijfsruimte te huur met een vrij verhuurbare oppervlakte van 243 m2 (verdeeld over begane grond en eerste etage), gelegen in een winkelstraat met goede doorstroming en parkeergelegenheid.

NU OOK BESCHIKBAAR VOOR TIJDELIJKE VERHUUR

Locatie:
De winkel- bedrijfsruimte is gelegen in de Boekhorststraat, een van de mooiste winkelstraten van Den Haag met een grote diversiteit aan eigentijdse ondernemers. Het entree van de straat is vanaf de Grote Markt en de Prinsegracht en is in de directe nabijheid van het grote kernwinkelgebied van de binnenstad van Den Haag, met onder meer de Bijenkorf, De Hema, C&A en vele gezellige bars, restaurants en lunchrooms. De straat heeft een roemrijke geschiedenis en wordt verder gekenmerkt door veel verschillende bouwstijlen. Het bevindt zich in een gebied dat door de gemeente is aangewezen als beschermd stadsgezicht.

Het object:
De winkel- bedrijfsruimte heeft een naar binnenlopende etalage met een totaal van 14 meter presentatie mogelijkheid, de winkel- bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 161 m2, voorzien van toilet en pantry. Op de tweede etage is nog 82 m2 VVO aan bergingsruimte of te gebruiken als kantoor en een tweede toilet. Meetstaat aanwezig op basis van NEN 2580. Het entree kan ook worden gebruikt als overkapt terras, na vergunning van de gemeente.

Bereikbaarheid.
De bereikbaarheid is goed, zowel per auto als met openbaar vervoer. Per auto is de Boekhorststraat te bereiken via de Jan Hendrikstraat en de Prinsegracht. Op twee minuten loopafstand bevindt zich een knooppunt aan openbaar vervoer met tramlijn 2, 4, 3 en 11, die tevens aansluiten op de treinstations Het Hollands Spoor en het Centraal station.

Parkeren:
Betaald parkeren is mogelijk langs de straat of in één van de parkeergarages. Bedrijven kunnen een parkeervergunning aanvragen bij de gemeente.

Gebruik en bestemming:
Volgens het bestemmingsplan is onder meer het volgende gebruik mogelijk:
- Cultuur en ontspanning, waaronder uitsluitend atelier wordt begrepen, creativiteitscentrum en galerie;
- Detailhandel;
- Dienstverlening;
- Horeca in de categorie ‘licht’ van de Staat van Horeca-categorieën;
- Seksinrichting;
- Kantoor;
- Maatschappelijk waaronder uitsluitend worden verstaan gezondheidszorg, praktijkruimten, openbare dienstverlening, verenigingsleven en welzijnsinstellingen;
Zie voor alle bestemmingsmogelijkheden ruimtelijkeplannen.nl

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 3.200,00 per maand, te vermeerderen met BTW.

BTW:
De verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur. Indien huurder niet kan opteren voor met BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nog te bepalen bedrag worden verhoogd.

Indexering:
De huur wordt jaarlijks geïndexeerd op basis van de algemene voorwaarden.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Bijdrage winkeliersvereniging of BIZ:
Niet bekend.

Juridische aspecten:
- De huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform art. 7:230a of 7:290 BW, afhankelijk van het gebruik.
- De verhuring geschiedt casco: de huurder is zelf verantwoordelijk voor de afwerking van de bedrijfsruimte en voor het onderhoud aan aanwezige zaken en apparatuur, waaronder de CV installatie.
- De bedrijfsruimte wordt geleverd in de staat zoals verkeert het op het moment van verhuur.

Huurtermijn:
5 + 5 optiejaren;

Energielabel:
Volgt

Vloerbelasting:
Onbekend.

Aanvaarding:
De bedrijfsruimte is beschikbaar vanaf 1 april 2022. De huurovereenkomst komt pas tot stand, na goedkeuring van verhuurder.

Dit object wordt u aangeboden via Van der Kraan makelaars te Den Haag.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan