Resultaten laden ...

Boekhorststraat 31

182 m2 winkelruimte te huur in Den Haag

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Zuidwal
Frontbreedte 700 cm
Branchebeperking Nee
Horeca toegestaan Nee
Publieksgerichte dienstverlening Nee
Detailhandel Nee

• Centrumlocatie
• Bus- en tramstation op 2 minuten loopafstand
• Uitstekend bereikbaar

Algemeen
Functionele winkelruimte, gelegen aan de Boekhorststraat 31 te 's-Gravenhage, nabij de Grote Markt en tegen het kerngebied van het centrum. De entree van de straat is gelegen tussen de Grote Markt en de Prinsenstraat.

Locatie
De Boekhorststraat is een winkelstraat, onderdeel uitmakende van het “Makerskwartier”, gelegen in het centrum nabij de Grote Markt en tegen het kerngebied van het centrum. De straat heeft een roemrijke geschiedenis en wordt verder gekenmerkt door verschillende bouwstijlen. Het gebied waarin de straat is gelegen, is door de gemeente aangewezen als beschermd stadsgezicht.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is goed, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Per auto is de Boekhorststraat te bereiken via de Jan Hendrikstraat en de Prinsegracht. Op twee minuten loopafstand bevindt zich een knooppunt aan openbaar vervoer met de tramlijnen 2, 3, 4 en 11, die tevens aansluiten op de treinstations Het Hollands Spoor en het Centraal Station.

Vloeroppervlakte
Voor verhuur is een totale oppervlakte van circa 182 m² beschikbaar met gedeeltelijk een vrije hoogte van 4 meter! Er hoort ook een kelderruimte van ca. 9m² en een binnentuin van ca. 25m² bij de ruimte.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt casco opgeleverd, waarbij de aanwezige voor-zieningen overgaan op de huurder. De ruimte is o.a. voorzien van een houten pui met een tweetal openslaande deuren naar de straat, een nieuw aangebrachte toiletvoorziening, deels afgewerkte voorzetwanden en glad afgewerkte en brandwerende plafonds. Verwarming vindt plaats via een gasketel.

Parkeren
De parkeergelegenheid is uitstekend te noemen. Het winkelend publiek kan met de auto in de straat zelf (betaald) parkeren. Tevens bevinden zich in de nabijheid meerdere parkeergarages.

Welstandsklasse
A2.

Frontbreedte
7 meter.

Bestemming
Het object valt in het bestemmingsplan Het Oude Centrum (Binnenstad) en heeft als bestemming Gemengd 1.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs
€ 2.500,-- per maand te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten
Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Huurtermijn
Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.
Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn
In overleg.

Huurbetaling
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding
Beschikbaar per 1 november 2023.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan