Resultaten laden ...

Breestraat 113

228 m2 winkelruimte te huur in Leiden

Kenmerken

Huurprijs € 49.500 /jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Pieterswijk

Unieke en monumentale commerciële ruimte van in totaal ca. 228 m² (inclusief ca. 42 m² souterrain), gelegen in het hart van één van de drukste winkelstraten in het centrum van Leiden. In de directe omgeving van het object bevinden zich o.a. The Sting, Bever Zwerfsport, Sissy-Boy en Ekoplaza. Tevens bevindt zich in de directe omgeving van de winkelruimte het Stadhuis van Leiden, alsmede de looproute richting de Donkersteeg en de Haarlemmerstraat.
Bouwjaar: omstreeks 1750.

BEREIKBAARHEID
Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via de Rijkswegen A4 en A44. Deze Rijkswegen liggen op ca. 10 minuten rijafstand.
Er zijn diverse bushaltes in de directe omgeving van de objecten. Het NS-station Leiden Centraal ligt op ca. 10 minuten loopafstand.

LOCATIE / LIGGING
Winkelcentrum
Woonomgeving

LOCATIE / VOORZIENINGEN
Snelwegafrit
Op 2000 m tot 3000 m

Afstand tot NS Station
Op 500 m tot 1000 m

Winkel voorziening
Op minder dan 500 m

OPPERVLAKTE/INDELING
Het onroerend goed heeft in totaal een oppervlakte van ca. 228 m² en is verdeeld in ca. 186 m² commerciële ruimte op de begane grond en ca. 42 m² commerciële ruimte in souterrain.
Frontbreedte: ca. 8 m.
Welstandsklasse: A1.

PARKEERMOGELIJKHEDEN
Betaald parkeren op openbaar terrein in de directe omgeving. Het object is gelegen op loopafstand van de nieuwe parkeergarage aan de Garenmarkt.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het onroerend goed wordt casco opgeleverd in de huidige hoogwaardige staat.

HUURPRIJS
€ 49.500,00 per jaar.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur.

HUURTERMIJN
5 jaar + telkens 5 optiejaren.

HUURPRIJSBETALING
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke 3 maanden bij vooruitbetaling plaats.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de (eventueel) hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

AANVAARDING
Per 1 januari 2024 of zoveel eerder als partijen overeenkomen.

COURTAGE
Mocht door bemiddeling van Basis Bedrijfshuisvesting B.V. een transactie tot stand komen, zult u hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Leiden
Sectie: G
Nummer: 2529 A1

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

OVERIG
Bezichtigingen uitsluitend op een daartoe afgesproken tijdstip met Basis Bedrijfshuisvesting B.V.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan