Resultaten laden ...

Butzelaarstraat 1

1.290 m2 winkelruimte te huur in Luttenberg

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Matig
Onderhoud binnen Matig
Wijk / Buurt Luttenberg-Kern

Op het mooiste plekje in het lommerrijke Sallandse dorp Luttenberg staat ‘Hotel de Grot’, een karakteristiek pand met een roemrucht verleden. Het pand is vernoemd naar de bekende Lourdesgrot die er tegenover staat. Luttenberg ligt dichtbij Hellendoorn, Raalte en Ommen en dankt zijn naam aan de stuwwal die tussen de Lemelerberg en de Sallandse Heuvelrug ligt. De steden Zwolle, Deventer en Almelo zijn binnen een half uur bereikbaar en er is bos en groen alom.
In het centrum van Luttenberg, staat deze vrijstaande woning met bedrijfsruimte met een prachtig uitzicht, voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en vele gebruiksmogelijkheden.

Het markante en karakteristieke pand is gebouwd rond 1940, is goed onderhouden, maar dient weer gemoderniseerd te worden op bepaalde punten. Het pand herbergde in het verleden eens een dorpscafé. Ook is de unieke ruimte in dit pand al eens gebruikt als winkel. Behalve bedrijfsruimte treft u in dit pand een tweetal woningen aan.
Luttenberg is een klein, actief dorp nabij Raalte met diverse verenigingen, een basisschool, een dorpshuis, een medisch centrum en zelfs een openluchtzwembad. Het ligt op korte afstand van het natuurgebied Nationaal Park ‘Sallandse Heuvelrug’ en de Hellendoornse Berg waar diverse mooie wandel-, fiets- en ruiterpaden aanwezig zijn.

Oppervlaktes
Wonen: 455 m²
Kantoor/showroom/ detailhandel: 142 m²
Overige ruimte: 48 m²

Wil je graag bouwen, en is er geen bouwgrond beschikbaar ? Of wil je graag met meerdere stellen bij elkaar in de buurt wonen om elkaar te helpen in opvoeding en andere praktische zaken? Of wil je een bedrijf opzetten met een vorm van begeleid wonen ? Dat kan allemaal in deze woning!

Bijzonderheden:
• unieke locatie in Luttenberg met fantastisch uitzicht
• ruim perceel van 971 m2
• als woningen met winkelruimte zeer geschikt
• huidige bestemming is detailhandel, wijziging in wonen mogelijk
• splitsing in meerdere appartementen/studio's mogelijk (*)
• aanvaarding op korte termijn mogelijk
• deel verhuur bespreekbaar.

Vraag bij ons en bij de gemeente naar de mogelijkheden voor dit gebruik.

Goedkeuring
Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================