Resultaten laden ...

Boreelplein 0 ong

414 m2 winkelruimte te huur in Deventer

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Singel

WINKELRUIMTE OP NIVEAU! "De Boreel", Boreelplein te Deventer

In 1997 verlieten de laatste militairen De Boreel en werd de sleutel toevertrouwd aan de gemeente Deventer. En nu is het historische gebouw getransformeerd tot een inspirerende locatie waarop Deventer als vanouds trots kan zijn. En een locatie die ook ú als ondernemer uitgelezen kansen biedt.

Het gebouw "De Boreel" is gelegen aan het Boreelplein te Deventer met een directe toegang tot de oude monumentale binnenstad van Deventer en op ca. 5 minuten loopafstand van het NS-station en busstation. Met eigen vervoer is de locatie ook goed te bereikbaar vanuit alle windstreken. In de kelder van de nieuwbouwontwikkeling achter het kazernegebouw is een parkeergarage gesitueerd (Q-park) met 660 parkeerplaatsen.

In de omliggende winkelruimten zijn naast lokale ondernemers een groot aantal gerenommeerde winkelformules gevestigd, waaronder, Bever Buitensport, Media Markt, Jumbo, Kruidvat, Bristol, DAKA, Schaap Optiek, Simit Sarayi, Wilma’s Linnenshop, en Mini Boss, Kapsalon Rebel, 100% Voetbal.

Tevens zijn er in het gebouw 2 gerenommeerde restaurants gevestigd; Yume Sushi en Grill en Restaurant 't Zusje
Al deze gevestigde namen zorgt voor een grote aantrekkingskracht en toeloop van winkelend publiek van en naar de oude binnenstad (kernwinkelgebied) en Boreelplein en vice versa, te midden waarvan de winkelruimten aan de Houtmarkt en Pikeursbaan zijn gelegen.

De voor verhuur beschikbare winkelruimten zijn gelegen ter plaatse van de begane grond en 1e verdieping:
• Begane grond, 1 unit, groot ca. 414 m²
• 1e verdieping, 1 unit, groot ca. 527 m

Het is mogelijk de begane grond met de 1e verdieping te verbinden!
De entree van de winkelruimten is gesitueerd aan de voor- en achterzijde en heeft een bijzonder hoogwaardige uitstraling.
Bovengenoemde oppervlakten zijn verhuurbare vloeroppervlakten (v.v.o.) exclusief omslag algemene en gemeenschappelijke ruimten. De winkelruimten zullen "casco" worden aangeboden.

Huurprijs:
Nader overeen te komen

Servicekosten:
De servicekosten zijn op voorschotbasis € 3,-- per m² per jaar (met naverrekening), te vermeerderen met BTW. De door of vanwege verhuurder te verzorgen leveringen en diensten omvatten o.a. bewaking algemeen, schoonmaak algemeen, elektra algemeen, elektra verlichting en administratiekosten 5% van de totale servicekosten;

Promotiekosten:
De promotiekosten zijn op voorschotbasis € 10,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. Huurder is verplicht lid te worden van de winkeliersvereniging;

Verwarming en koeling
Huurder is verplicht warmte- en koudelevering af te nemen via de collectieve voorzieningen zoals die is aangebracht in het gehele Boreelcomplex en hiertoe een leveringsovereenkomst dient te sluiten met Ennatuurlijk.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers ‘’alle huishoudens’’, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur en BTW.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt met als basis het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld in 2 oktober 2012, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 59/2012.

Voorbehoud
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.
kamers.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan